Угашена лажна страница РТ Србија

Страница на интернету која се појавила на српском домену RT.RS и која је наводно представљала руску телевизијску кућу РТ, уколнила је лого РТ-а на захтјев званичне телевизијске куће РТ, саопштио je редакцији Востока, представник дистрибуције за Балкан, Саша Савићевић. Лажни сајт РТ-а сада је угашен. Правна служба РТ је покренула правну процедуру у вези индентификовања […]

уторак, мај 10, 2016 / 18:46

Страница на интернету која се појавила на српском домену RT.RS и која је наводно представљала руску телевизијску кућу РТ, уколнила је лого РТ-а на захтјев званичне телевизијске куће РТ, саопштио je редакцији Востока, представник дистрибуције за Балкан, Саша Савићевић.

Лажни сајт РТ-а сада је угашен.

Правна служба РТ је покренула правну процедуру у вези индентификовања власника странице, као и због злоупотребе логоа и лажног представљања, изјавио је представник дистрибуције РТ за Балкан, Саша Савићевић.

Тренутно се тражи идентитет власника лажног сајта.

ИП адресе лажног сајта су се налазиле у САД.

Ове странице немају никакве везе са телевизијском кућом РТ и ради се о чистој злоупотреби имена и логоа РТ-а, наглашено нам је из РТ.

Како се јавност у Србији не би доводила у заблуду, све релевантне информације о РТ ће бити на време и од стране овлаштеног представинка саопштене јавности, наглашавају из РТ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *