УЕФА суспендовала двојицу играча Работничког

Кровна Европска кућа фудбала (УЕФА) суспендовала је двојицу играча македонског Работничког пошто су били позитивни на допинг. Једногодишњу суспензију добили су Милован Петровић и Дино Најдоски пошто су пали на тесту након квалификационе утакмице за Лигу Европа у августу прошле године против италијанског Лација, преноси Бета. УЕФА није саопштила која недозвољена средства су фудбалери користили, […]

уторак, август 21, 2012 / 19:57

Кровна Европска кућа фудбала (УЕФА) суспендовала је двојицу играча македонског Работничког пошто су били позитивни на допинг.

Једногодишњу суспензију добили су Милован Петровић и Дино Најдоски пошто су пали на тесту након квалификационе утакмице за Лигу Европа у августу прошле године против италијанског Лација, преноси Бета.

УЕФА није саопштила која недозвољена средства су фудбалери користили, а Петровић и Најдоски ће пропустити цијелу сезону и прилику да поново заиграју фудбал имаће у јулу наредне године. Суспендован је и физиотерапеут Работничког Дарко Велчевски на три и клупски љекар Михајло Ивановски на двије године.

УЕФА-ина Дисциплинска комисија забранила је Работничком да учествује у европским такмичењима сљедеће сезоне ако се квалификује, уз још четири године условно, а скопски клуб мораће да плати и 30 хиљада евра казне.

Работнички има право жалбе на овакву одлуку УЕФА.

Иначе, Дино Најдоски је син Илије Најдоског који је био члан генерације Црвене звезде која је 1991. освојила Куп европских шампиона.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *