Убијено осам египатских полицајаца

Наоружани нападачи убили су осам полицајаца у цивилу у округу Хелван, јужно од Каира, саоштило је данас Министарство унутрашњих послова Египта. У саопштењу Министарства се наводи да су се полицајци налази у комбију када су нападачи у камиону блокирали пут и отворили ватру из аутоматског оружја, преноси АФП. Џихадисти, укључујући припаднике "Исламске државе", убили су […]

недеља, мај 8, 2016 / 14:29

Наоружани нападачи убили су осам полицајаца у цивилу у округу Хелван, јужно од Каира, саоштило је данас Министарство унутрашњих послова Египта.

У саопштењу Министарства се наводи да су се полицајци налази у комбију када су нападачи у камиону блокирали пут и отворили ватру из аутоматског оружја, преноси АФП.

Џихадисти, укључујући припаднике "Исламске државе", убили су неколико стотина полицајаца и војника у нападима на Синајском полуострву и у граду и околини.

Министарство унутрашњих послова Египта саопштило је да је у нападу погинуо један поручник и седам нижерангираних полицајаца који су патролирали овим подручјем, када су улетјели у засједу.

Нико још није преузео одговорност за напад у Хелвану. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *