Убијен вођа украјинског Десног сектора

Александар Музичко, један од вођа ултрадесничарске организације „Десни сектор“, убијен је у граду Ривна на западу Украјине, јавља Глас Русије, додајући да Москва још није званично обавијештена о томе, због чега се његово име и даље налази на листи најтраженијих. Музичко је убијен хицем у срце, а његова одјећа је покидана, јавља Униан. "Док је […]

уторак, март 25, 2014 / 08:31

Александар Музичко, један од вођа ултрадесничарске организације „Десни сектор“, убијен је у граду Ривна на западу Украјине, јавља Глас Русије, додајући да Москва још није званично обавијештена о томе, због чега се његово име и даље налази на листи најтраженијих.

Музичко је убијен хицем у срце, а његова одјећа је покидана, јавља Униан.

"Док је возио аутомобил, пут му је пресјекло двоје кола. Нападачи су га затим извукли напоље и бацили на возило. Везали су му руке иза леђа, а затим га тукли, након чега му је два пута пуцано у срце", изјавио је Александр Диниј, представник Врховне Раде.

Сенат Сједињених америчких држава ове недјеље ће гласати за увођење нових санкција Русији, наводи радио Свобода. На гласању ће се наћи и питање финансијске помоћи Украјини.

 Премијер Украјине Арсениј Јацењук данас ће одржати састанак Владе како би усвојили и предали парламенту на усвајање сет хитних закона који се тичу буџета за 2014. годину и пореза.0 КОМЕНТАРА

  1. Ili su ga odradile Ruske obavjestajno-bezbjednosne sluzbe zbog ubistva Ruskih vojnika i civila ili su ga ucutkale nove vlasti u Ukrajini da ne bi progovorio o onome sto zna.. npr. ko su snajperisti i ko stoji iza ubistava policije i protestanata na Majdanu!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *