У Зворнику почиње дјечији “Дрисама фест“

Пети Интернационални дјечији фестивал „Дрисама фест“, на коме учествују дјеца из 17 градова БиХ, Србије и Хрватске, биће одржан данас у Зворнику, најављено је из Организационог одбора фестивала. На фестивалу ће учествовати дјеца из Бијељине, Угљевика, Лопара, Доњег Жабара, Пелагићева, Шековића, Зворника, Брчког, Сапне, Теочака, Гуње, Дреноваца, Шапца, Ваљева, Лознице, Богатића и Малог Зворника. Вокални […]

петак, новембар 19, 2010 / 20:52

Пети Интернационални дјечији фестивал „Дрисама фест“, на коме учествују дјеца из 17 градова БиХ, Србије и Хрватске, биће одржан данас у Зворнику, најављено је из Организационог одбора фестивала.

На фестивалу ће учествовати дјеца из Бијељине, Угљевика, Лопара, Доњег Жабара, Пелагићева, Шековића, Зворника, Брчког, Сапне, Теочака, Гуње, Дреноваца, Шапца, Ваљева, Лознице, Богатића и Малог Зворника.

Вокални солисти и пратеће групе наступиће од 17.00 до 19.00 часова у Рекреативно-спортском центру, док ће претходно бити одржано проглашење добитника награда из ликовних и литерарних радова у холу Основне школе "Свети Сава".

Музички уредник фестивала је Јован Адамов из Новог Сада, а водитељ програма Миња Субота из Београда.

Покровитељи фестивала су Еврорегион Дрина-Сава-Мајевица и општина Зворник, док је организатор Дјечији културни центар Бијељина.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *