У сусрет најбржем Најк љету

Најк Вам овог љета шаље позивницу за трчање, тренирање и тестирање својих могућности. Оборите своје личне рекорде! Компанија Најк, сврстава Сарајево и Бања Луку међу свјетске метрополе које његују спортски дух и тркачку културу кроз организовање различитих активности које промовишу здрав начин живота и спорт, тако да ни овог љета неће изостати подршка брзини и […]

недеља, јул 5, 2015 / 10:03

Најк Вам овог љета шаље позивницу за трчање, тренирање и тестирање својих могућности. Оборите своје личне рекорде!

Компанија Најк, сврстава Сарајево и Бања Луку међу свјетске метрополе које његују спортски дух и тркачку културу кроз организовање различитих активности које промовишу здрав начин живота и спорт, тако да ни овог љета неће изостати подршка брзини и помјерању личних граница издржљивости. Баш као и на глобалном нивоу и код нас ће бити организован Најк + Ран Клаб који ће свој први тренинг за све љубитеље трчања и здравог живота одржати крајем јула.

Најбрже љето ће стартовати са новом Најк кампањом која носи симболичан назив “Со Фаст”. Кампања је окупила најбоље и најуспјешније спортисте данашњице који знају шта значи истинска посвећеност и мотивисаност, а међу којима су: НБА звијезда Кобе Брyант, свјетска шампионка у тенису Серена Вилијамс, један од најбржих људи на свијету Мајкл Џонсон, али и многи други успјешни спортисти. Најк “Со Фаст” кампања, баш као и Најк Зум Ер технологија, односе се на брзину у спорту, без обзира о којем спорту је ријеч: кретање по тениском терену, савладавање противничких играча у фудбалу, брзо закуцавање у кошарци или кроз атлетске дисциплине. Сви они су снимили и најбржу рекламу коју можете погледати на видеу.

Циљ кампање, на глобалном нивоу, је промовисати значај трчања и инспирисати људе који редовно трче, али и оне који до сада нису трчали, да постану дио Нике кампање кроз учлањење у Најк + Ран и Најк + Тренинг клубове и да истрче свој најбржи километар и докажу да могу бити још издржљивији и бржи.

Љето увијек пролети брзо, али овај пут, проћи ће још брже! Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *