У Србији и Хрватској: Убиле мужа, али не и себе

Двадесеттрогодишња жена из Плоча осумњичена је да је током свађе и нагуравања убола ножем тридесетшестогодишњег супруга који је преминуо на лицу мјеста, саопштила је дубровачко-неретванска полицијска управа. Убиство се догодило јуче у стану у којем су живјели, а жена је убрзо ухапшена. На терет јој је стављено да је током вербалног сукоба усмртила супруга. Она […]

недеља, мај 8, 2016 / 17:59

Двадесеттрогодишња жена из Плоча осумњичена је да је током свађе и нагуравања убола ножем тридесетшестогодишњег супруга који је преминуо на лицу мјеста, саопштила је дубровачко-неретванска полицијска управа.

Убиство се догодило јуче у стану у којем су живјели, а жена је убрзо ухапшена. На терет јој је стављено да је током вербалног сукоба усмртила супруга. Она је мужу задала убодну рану у груди, преносе хрватски медији.

Брачни пар живио је у стану с бебом од неколико мјесеци.

Жени је на терет стављено кривично дјело убиство, те је након криминалистичке обраде предата притворском надзорнику дубровачко-неретванске Полицијске управе.

Осумњичена за убиство мужа ухапшена и у Остојићеву код Чоке

Мушкарац чији су иницијали Р.К. /41/ из Суботице пронађен је мртав крај пута у банатком селу Остојићево код Чоке.

Због сумње да су синоћ починили убиство, полиција је ухапсила његову невјенчану супругу Ержебет М. /34/ и њеног сина из претходног брака Б.Б, који је тек недавно постао пунољетан, наводе медији.

Наводно је убиству претходила свађа Р.К. и Е.М, преноси "Блиц".  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *