У шали: Министар препоручује штедњу глађу

Када помислите да бахатости политичара, у једној од најтежих криза у којој се БиХ након рата налази, нема краја, они вас изненаде. Тако је министар трговине ФБиХ Милорад Бахиљ, након састанка са генералним директором БХ Гаса Аднаном Кресом, на питање новинара како преживјети поскупљење, уз циничан смијех кратко одговорио: "Штедите, немојте јест’!" Састанак је уприличен […]

среда, август 15, 2012 / 00:08

Када помислите да бахатости политичара, у једној од најтежих криза у којој се БиХ након рата налази, нема краја, они вас изненаде.

Тако је министар трговине ФБиХ Милорад Бахиљ, након састанка са генералним директором БХ Гаса Аднаном Кресом, на питање новинара како преживјети поскупљење, уз циничан смијех кратко одговорио: "Штедите, немојте јест’!"

Састанак је уприличен поводом захтјева БХ Гаса Влади Федерације Босне и Херцеговине за повећање цијене плина од 20,12 посто, о којем би Влада ФБиХ требала одлучивати на некој од сљедећих сједница. Какав ће бити став министра трговине којем на званичном профилу на ситеу Владе ФБиХ уз име стоји и надимак Баја, јасно је из снимка коју је портал Клиx.ба добио од колега са Фаце ТВ-а.

"Грађани Сарајева плаћају најмању цијену гријања, односно цијену за Топлане и то око 1,18 КМ по квадратном метру. Ти грађани којима је немогуће искључити доток топлотне енергије су и највећи дужници и тај дуг износи 72 милиона КМ према Сарајевогасу, који БХ Гасу дугује 38 милиона КМ", појаснио је министар, за све окривљујући оне којима је изјавом, коју имате прилику чути на снимку, поручио да могу платити рачуне, само требају престати јести…

Када погледамо овакве изјаве, јасно нам је због чега популарни "Надреалисти" у данашње вријеме не праве емисије – у политичарима имају превелику конкуренцију, јер оно што нам је некада био скеч данас имамо у пракси.

 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *