У јединству је снага: СДА уз СНСД у Трнову

Иако на сваком кораку грме против својих супарника, који сарађују „са Бакрим“ СНСД се разоткрива на ситницама. Тако им је подршку на ванредним изборима у Трнову пружио начелник СДА из федералног Трнова.

субота, септембар 23, 2017 / 15:36

У недељу у Трнову, малој општини из састава града Источно Сарајево, грађани ће бирати начелника од двојице кандидата, које су предложили СНСД и СДС. Занимљиво је да су на трибини СНСД-а јавну подршку кандидату те странке дали представници СДА Бакира Изетбеговића.

СНСД-ова предузиборна трибина одржана је под шатором, уз печење и пиће, на фудбалском игралишту локалног клуба.

Част да отвори завршни скуп припала је начелнику општине Трново из Федерације БиХ Ибру Берилу из СДА Бакира Изетбеговића.

,,Драго ми је што сам вечерас са вама и што имам част да вам се обратим“,рекао је Берило поздравивши предсједника СНСД-а Милорада Додика и остале функцинере те странке.

,,Сви који подржавају мене у недељу нека подрже Драгомира Гаговића, кандидата СНСД-а за начелника општине Трново“, поручио је Берило.

Након Ибре Берила , обратио се и кандидат СНСД-а за начелника општине Трново Драгомир Гаговић који је обећао да ће,уз помоћ предсједника и Владе Републике Српске вратити Трнову,како је рекао,стари сјај.

Обраћајући се присустнима предсједник СНСД-а Милорад Додик више је говорио о опозицији него о свом кандидату. Међутим, био је „пажљивији“ јер су изостале оптужбе на рачун СДС-а да су „Бакирови“ …

На налозима друштвених мрежа СНСД избјегнута је ова чињеница, па су објављене само слике њихових функционера, али не и функционера СДА.10 КОМЕНТАРА

 1. Па и коалиција Домовина се вратила да учествује на крњој скупштини са које је избачена опозиција, значи све је јасно. Маске су пале. Цар Миле је го !!!

 2. Ипак, истини за вољу, подршка Ибре Берила СНСД-овом кандидату у Трнову не представља стварну подршку и саме СДА, односно Бакира лично (барем не у овом конкретном случају)…У оквиру филозофије политичке мисли код нас, Ибро Берило (прво члан и кандидат СзБиХ, потом СДА, па СДП-а, па ДФ-а, а на задњим општинским изборима подржан од коалиције СДА-СББ) досљедни је припадник и поштовалац „стевандизма“, једне интересантне школе политичког дарвинизма чијим се неформалним (или почасним) оснивачем сматра др Ненад Стевандић, којој припада завидан број угледних грађана БиХ, а и шире…

  1. “’Част да отвори завршни скуп припала је начелнику општине Трново из Федерације БиХ Ибру Берилу из СДА Бакира Изетбеговића.
   ,,Сви који подржавају мене у недељу нека подрже Драгомира Гаговића, кандидата СНСД-а за начелника општине Трново“, поручио је Берило.“

   Шта треба објаснити?

   Како они који подржавају Ибру могу гласати за начелника Трнова у РС?
   Они који подржавају Ибру гласају у федералном Трнову. Толико о томе.

   Поента је у нечем другом.

   Ибро је један од оних Бошњака који схвата да без поштовања већинске изборне и политичке воље српског (и хрватског) народа нема напретка ни бошњачком народу.

   Сваки Бошњак који тако размишља је достојан мог поштовања.

   Живио Ибро!!!

 3. једне интересантне школе политичког дарвинизма чијим се неформалним (или почасним) оснивачем сматра др Ненад Стевандић, којој припада завидан број угледних грађана БиХ, а и шире…
  Ipak je i Hegelu Stevandicu i slicnim kameleonima mentor bio Nikola Spiric

  Inace Trnovo spada u izrazito nerazvijene opstine u RS-u ….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *