У Бијељини три кандидата за градоначелника

У трци за градоначелника Бијељине на октобарским локалним изборима у БиХ, за које је данас почела предизборна кампања, бориће се кандидати Савеза независних социјалдемократа Мирослав Миловановић, Српске демократске странке Мићо Мићић и независни кандидат Дамјан Пајић Мицин.  На изборима за Скупштину града Бијељина учествоваће 28 политичких субјеката од којих осам независних кандидата, једна коалиција, а […]

петак, септембар 7, 2012 / 13:19

У трци за градоначелника Бијељине на октобарским локалним изборима у БиХ, за које је данас почела предизборна кампања, бориће се кандидати Савеза независних социјалдемократа Мирослав Миловановић, Српске демократске странке Мићо Мићић и независни кандидат Дамјан Пајић Мицин.

 На изборима за Скупштину града Бијељина учествоваће 28 политичких субјеката од којих осам независних кандидата, једна коалиција, а остатак су политичке странке, потврђено је Срни у Градској изборној комисији.

На подручју овог града биће 162 бирачка одбора, од којих један за гласање у одсуству и на непотврђеним гласачким листићима.

У овим одборима радиће око 1.500 људи. Укупно бирачко тијело у Бијељини чини 102.236 бирача, што је знатно више него прошле године.

Први плакат, поводом почетка кампање, залијепиће у 10.00 часова код Центра за културу кандидат бијељинског СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић, носилац одборничке листе Синиша Максимовић и остали одборници.

У 12.00 часова кампању у Бијељини започиње СДС када ће кандидат ове странке за градоначелника Бијељине Мићо Мићић и предсједник СДС-а Младен Босић залијепити први плакат на градском тргу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *