Твитер твитнуо: Има нас више до 200 милиона

Друштвена мрежа Твитер објавила је данас да је прешла број од 200 милиона активних корисника, у краткој твит поруци на свом налогу. "Сада има више од 200 милиона активних корисника твитер мјесечно. Ви сте пулс планете. Захваљујемо вам се на подршци", пише у поруци. Твитер, компанија са сједиштем у Сан Франциску, није котирана на берзи […]

уторак, децембар 18, 2012 / 20:43

Друштвена мрежа Твитер објавила је данас да је прешла број од 200 милиона активних корисника, у краткој твит поруци на свом налогу.

"Сада има више од 200 милиона активних корисника твитер мјесечно. Ви сте пулс планете. Захваљујемо вам се на подршци", пише у поруци. Твитер, компанија са сједиштем у Сан Франциску, није котирана на берзи и према томе нема обавезу да даје информације о свом пословању.

Компанија није дала процену о броју својих корисника од септембра 2010. када је наведено да има 145 милиона корисника.

Независна анализа компаније Сис-Кон Медија је, међутим, прошлог месеца проценила да има више од 465 милиона Твитер налога и да се пошаље више од 175 милиона порука (твитова) дневно.

Друга компанија специјализована за друштвене мреже, Семиокаст је крајем јула процијенила да Твитер има више од 500 милиона налога, од тога 140 милиона само у Сједињеним Државама.

Како наводи агенција АП, то не значи да су сви ти налози активни.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *