Требиње: Ватра близу Тврдоша

Требињски и Ластвански ватрогасци јутрос гасе пожар у рејону Тврдоша на неколико стотина метара од манастира, али ватра за сада не пријети манастирском имању. У територијалној ватрогасној јединици Требиње Срни је потврђено да је пожар захватио неколико хектара мјешовите шуме уз магистрални пут Требиње – Љубиње и приближио се кућама Ружића у селу Тврдош, али […]

понедељак, август 20, 2012 / 09:39

Требињски и Ластвански ватрогасци јутрос гасе пожар у рејону Тврдоша на неколико стотина метара од манастира, али ватра за сада не пријети манастирском имању.

У територијалној ватрогасној јединици Требиње Срни је потврђено да је пожар захватио неколико хектара мјешовите шуме уз магистрални пут Требиње – Љубиње и приближио се кућама Ружића у селу Тврдош, али за сада не пријети стамбеним и помоћним објектима.

На пожаришту су поред требињских и ластванских ватрогасаца, радници Центра за газдовањем кршом и припадници Цивилне заште.

Републичка управа Цивилне заштите саопштила је да је јутрос примила захтјев општине Требиње за ангажовање хеликоптера Оружаних снага БиХ у рејону Тврдош

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *