Toплана у Бијељини: Има угља за цијелу сезону

Градска топлана у Бијељини обезбиједила је довољне количине угља, тако да неће бити проблема у испоруци топлотне енергије за цијелу сезону гријања, рекао је Срни помоћник вршиоца дужности директора ове установе Миленко Вићановић. "Гријање за сада добро функционише и имамо довољно угља на лагеру. Скоро је завршен тендер, само треба да потпишемо уговор са добављачима, […]

среда, децембар 5, 2012 / 15:28

Градска топлана у Бијељини обезбиједила је довољне количине угља, тако да неће бити проблема у испоруци топлотне енергије за цијелу сезону гријања, рекао је Срни помоћник вршиоца дужности директора ове установе Миленко Вићановић.

"Гријање за сада добро функционише и имамо довољно угља на лагеру. Скоро је завршен тендер, само треба да потпишемо уговор са добављачима, али без обзира на то имамо довољно огрева и нећемо имати проблема да краја сезоне гријања", истакао је Вићановић.

Он је навео да запослени свекодневно раде на побољшању хидраулике, мјерењу притиска и температуре у цијевима.

"Тренутна температура у становима износи 22 степена Целзијусова, осим тамо гдје је лоша кућна инсталација. Станови се грију од 6.00 часова до 21.00 час – до када је Топлана обавезна да грије. Међутим, када је температура ниска ми раније укључимо пумпе или навече продужимо загријавање", истакао је Вићановић.

Он је навео да су највећи проблеми овог предузећа нередовне платише.

На топловодну мрежу у Бијељини прикључено је око 1.200 корисника.

Градска топлана покрива око 70.000 метара квадратних стамбеног простора у Бијељини, а цијена гријања по једном метру квадратном износи 2,32 КМ за физичка лица и 5,05 КМ за правнаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *