Тодоровић: Очекујем убједљиву побједу СДС-а у Власеници

Функционер СДС-а и кандидат седам политичких партија за начелника општине Власеница Драгослав Тодоровић очекује убједљиву побједу на предстојећим изборима, као и велику побједу СДС-а и осталих опозиционих странака у овој општини. Тодоровић је рекао да ће, ако буде изабран за начелника, прво радити на консолидовању буџета и ревизији пословања свих јавних установа и предузећа, рада […]

петак, септембар 21, 2012 / 13:53

Функционер СДС-а и кандидат седам политичких партија за начелника општине Власеница Драгослав Тодоровић очекује убједљиву побједу на предстојећим изборима, као и велику побједу СДС-а и осталих опозиционих странака у овој општини.

Тодоровић је рекао да ће, ако буде изабран за начелника, прво радити на консолидовању буџета и ревизији пословања свих јавних установа и предузећа, рада општинске администрације, те свих до сада реализованих капиталних пројеката.

Он је за "Прес" најавио да ће радити и на успостављању сарадње са локалним приватним предузетницима и пољопривредницима, као и са предсједницима и савјетима свих мјесних заједница.

"Настојаћу да унаприједим сарадњу са Владом Републике Српске, као и са Савјетом министара БиХ, а једна од првих ствари које ћу урадити биће и смањење плата општинским функционерима и смањење одборничких примања", рекао је Тодоровић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *