Тигар испоручује чизме без прекида два дана

Запослени у централном магацину „Тигра“ ад посљедњих 48 сати раде без прекида, како би испоручили чизме спасиоцима у дијеловима највише погођеним поплавом. Упркос веома тешкој финансијској ситуацији у којој се компанија налази, до овог момента на кризна подручја спасиоцима је испоручила 13.700 пари чизама. Директор логистике у „Тигру“ Влада Поп Крстић казао је Тањугу да […]

понедељак, мај 19, 2014 / 10:50

Запослени у централном магацину „Тигра“ ад посљедњих 48 сати раде без прекида, како би испоручили чизме спасиоцима у дијеловима највише погођеним поплавом.

Упркос веома тешкој финансијској ситуацији у којој се компанија налази, до овог момента на кризна подручја спасиоцима је испоручила 13.700 пари чизама.
Директор логистике у „Тигру“ Влада Поп Крстић казао је Тањугу да још од увођења ванредног стања, у четвртак, запослени у централном магацину ове компаније раде непрекидно.

„Од четвртка, по одлуци генералног директора Небојше Ђенадића да се хитно врше испоруке ка кризним мјестима, ми смо увели дежурства и ради се непрекидно. Наши радници раде нон-стоп, возачи шлепера су нон-стоп на путу, чак имамо примјер да је у периоду од четвртка до суботе наш возач прешао 2.500 километара само како би што прије допремио чизме на кризна мјеста“, казао је Тањугу Поп-Крстић.

Возач шлепера Дејан Ничић каже да, иако се ради непрекидно, напоран рад му не пада тешко, јер је и сам видио са каквим проблемима се људи у кризним мјестима суочавају.

„Возимо од четвртка. Прешао сам више од 2.500 километара, моје колеге су исто. Јесте напорно, али када видимо са каквим се мукама људи суочавају, како људи који су ангажовани на терену дају све од себе, то нам даје снагу да још више радимо“, каже Ничић.

Замјеник шефа магацина Раде Коцић каже да његови радници раде без престанка више од 48 сати.

„Не осјећамо умор, трудимо се да чизме што прије стигну до најугроженијих тако да нам није тешко“, каже Коцић и додаје да су од четвртка до суботе радници на утовару имали свега три до четири сата паузе.

„Тигар“ је данас на располагање држави ставио и своје регионалне магацине у Темерину и Шимановцима, као и централни магацин у Пироту, како би се у њима складиштила хуманитарна помоћ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *