Теслићки СДС: СНСД води политику Срби на Србе

Поводом медијских објава у вези кафанске туче у Теслићу, Општински одбор Српске демократске странке Теслић категорично се ограђује од сваке политизације овог и свих сличних инцидената. „Србе на Србе“ постао је политички програм Савеза независних социјалдемократа-Милорад Додик до те мјере да су и кафанске препирке у раним јутарњим часовима послужиле за медијску промоцију ове странке! […]

недеља, мај 8, 2016 / 12:03

Поводом медијских објава у вези кафанске туче у Теслићу, Општински одбор Српске демократске странке Теслић категорично се ограђује од сваке политизације овог и свих сличних инцидената.

„Србе на Србе“ постао је политички програм Савеза независних социјалдемократа-Милорад Додик до те мјере да су и кафанске препирке у раним јутарњим часовима послужиле за медијску промоцију ове странке!

Очигледно је да кафанска препирка по СНСД-у мора бити политички мотивисана, а особа А и особа Б морају се идентификовати по чланским књижицама, само зато да би се међу народом створиле што веће подјеле и наелектрисана атмосфера сукоба, која за циљ има да обичног човјека држи у страху од „оних других“.

СНСД-у нису потребни ни докази, ни службена истрага, ни судски процеси, путем својих медијских средстава они већ знају да су особа А и особа Б имале кафанску препирку на нивоу општинских одбора локалних политичких партија, и да обје особе имају чланске књижице, а све у горе поменутом циљу натјерати „СРБЕ НА СРБЕ“.

Режим је очигледно у паници због нарастајућег незадовољства народа, па на све начине покушава да у свјетлу најављених мирних протеста направи атмосферу линча и сукоба међу грађанима, како би се скренула пажња са најважнијих животних питања која муче све грађане Српске.

Питамо се, ако ће свака кафанска туча у којој учествује или коју изазове неки активиста СНСД-а попримити размјере медијске сензације, гдје је ту крај и чему то води? Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *