Тешановићева: Министарства завршила ребалансе

Министар за породицу, омладину и спорт Републике Српске (РС) Нада Тешановић потврдила је Срни да је завршен ребаланс у министарствима Српске и истакла да ће о томе бити ријечи на наредној сједници Владе. Тешановићева није могла да каже гдје су остварене највеће уштеде, али је потврдила да је одгођена сједница Народне скупштине на којој је […]

среда, август 22, 2012 / 08:01

Министар за породицу, омладину и спорт Републике Српске (РС) Нада Тешановић потврдила је Срни да је завршен ребаланс у министарствима Српске и истакла да ће о томе бити ријечи на наредној сједници Владе.

Тешановићева није могла да каже гдје су остварене највеће уштеде, али је потврдила да је одгођена сједница Народне скупштине на којој је требало да буде расправљано о ребалансу буџета, која је била заказана за 29. август.

„Претпостављам да, можда, у Федерацији БиХ није све завршено. Требали смо заједно одржати сједнице ентитетских парламената“, изјавила је Тешановићева.

Министар финансија Републике Српске Зоран Тегелтија изјавио је раније да у реализацији буџета Српске неће бити проблема и истакао да је у припреми ребаланс буџета ради испуњавања захтјева Међународног монетарног фонда о уштеди 15 милиона КМ до краја године и стварања услова за потписивање новог стендбај-аранжмана. /Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *