Телефонска смјена директора инспектората: Усмртио жену аутом

Влада Републике Српске вечерас је на телефонској сједници разријешила дужности директора Републичке управе за инспекцијске послове Живана Делића, потврђено је Срни у Влади. Делићеву функцију ће до именовања новог директора обављати његов замјеник. Прес РС пише у новом броју да је Делић (50) службеним аутомобилом "пасат" јуче усмртио Фатиму Ибишевић (51) из Бијељине. Како је […]

среда, децембар 5, 2012 / 00:22

Влада Републике Српске вечерас је на телефонској сједници разријешила дужности директора Републичке управе за инспекцијске послове Живана Делића, потврђено је Срни у Влади.

Делићеву функцију ће до именовања новог директора обављати његов замјеник.

Прес РС пише у новом броју да је Делић (50) службеним аутомобилом "пасат" јуче усмртио Фатиму Ибишевић (51) из Бијељине. Како је потврђено у полицији, несрећа се догодила у Улици Стефана Дечанског у Бијељини, а од силине удара жена је на месту остала мртва. Делићу је алко-тестом измерен 1,81 промил алкохола у крви!

Портпарол ЦЈБ Бијељина Александра Симојловић каже да су у несрећи учествовали аутомобил "пасат", којим је управљао Ж. Д., и пешакиња Ф. И.

– До несреће је дошло када је возач, из непознатих разлога, ударио у пешака, која је на месту остала мртва. Увиђај на месту догађаја извршили су дежурни тужилац и бијељинска саобраћајна полиција. Покренута је истрага како би био утврђен узрок и околности које су довеле до несреће – саопштила је Самојловићева.0 КОМЕНТАРА

  1. Ti je njihova bahatost. Bahatost bande crvene. Mogu da nas mrtvi pijani sluzbenim kolima gaze po ulicama , krivi smo sto pokusavamo da predjemo ulicu. Moze predsjednik da zove vlasnika BN TV, a kako cujem ne samo njega i vec i urednicu BNTV i da im psuje i prijeti. Krivi su sto su se usudili da pomenu ime sina njegovog. I sta? Nista. Ko mali misevi treba da se zatvorimo u kuce i cutimo, jer ko zna ko je od nas sledeci.

    p.s. Prijedoreeeeee, vrati seeee.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *