Тако то раде предсједници са војском (кад имају војску)

Предсједник Србије Томислав Николић приредио је пријем за војни врх поводом Дана Војске Србије и Дана побједе над фашизмом у Другом свјетском рату. Николић је истакао да је веома задовољан начином на који војни врх води Војску Србије и начином на који Војска, као један од стабилних стубова Србије, остварује сарадњу са грађанима. Он је […]

недеља, мај 8, 2016 / 22:30

Предсједник Србије Томислав Николић приредио је пријем за војни врх поводом Дана Војске Србије и Дана побједе над фашизмом у Другом свјетском рату.

Николић је истакао да је веома задовољан начином на који војни врх води Војску Србије и начином на који Војска, као један од стабилних стубова Србије, остварује сарадњу са грађанима.

Он је војном врху честитао Дан Војске Србије и пожелио пуно успјеха у даљем раду.

Пријему су присуствовали министар одбране Србије Зоран Ђорђевић, који је предсједнику Републике поклонио реплику српског војника из Првог свјетског рата, а начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић уручио је Николићу реплику топа "срце и душу сваког нашег војника".

На свечаности је свирао предсједнички квинтет војног оркестра "Станислав Бинички", преносе београдски медији.

Свечаност поводом Дана Војске Србије и Дана побједе ове године је обједињена и биће одржана сутра у Зрењанину.

На њој ће учествовати око 1.300 припадника Министарства одбране и Војске Србије и више од 40 моторних и борбених возила, оклопних транспортера, тенкова, ваздухоплова и пловних објеката.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *