Такмичење средњошколаца у Бијељини, домаћин Слобомир

Такмичење у различитим областима средњошколаца из Републике Српске, Федерације БиХ и Србије, које четврту годину организује Слобомир П Универзитет, биће одржано од сутра до 29. марта, најављено је из ове високообразовне установе. Ученици ће се такмичити у пет области – информатици, енглеском језику, економији, друштвеним наукама и умјетности. Досадашња такмичења, како наводе из Слобомир П […]

недеља, март 17, 2013 / 11:48

Такмичење у различитим областима средњошколаца из Републике Српске, Федерације БиХ и Србије, које четврту годину организује Слобомир П Универзитет, биће одржано од сутра до 29. марта, најављено је из ове високообразовне установе.

Ученици ће се такмичити у пет области – информатици, енглеском језику, економији, друштвеним наукама и умјетности.

Досадашња такмичења, како наводе из Слобомир П Универзитета, била су одлична прилика да ученици покажу знања које су стекли током средњошколског образовања, али и да склопе нова познанства.

Такмичења ће бити одржана од сутра до 22. марта у Добоју, а у Бијељини од 25. до 29. марта.

Током протекле три године Слобомир П Универзитет угостио је 568 екипа са 1.704 такмичара, око 150 професора и више од 1.500 навијача.

Учесници су били из више од 25 општина шире регије – Бањалуке, Бијељине, Брчког, Лознице, Шапца, Зворника, Сремске Митровице, Угљевика, Теочака, Богатића, Јање, Милића, Добоја, Шамца, Модриче.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *