Тадићев најближи сарадник: Борис неће поднијети оставку!

Предсjедник Демократске странке Борис Тадић неће поднијети оставку на то мјесто, изјавио је његов најближи сарадник Небојша Крстић.  „То је апсолутна лаж објављена у медијима. То је једна кампања која је почела у изборној ноћи и сада иде и та гласина како ће он дати оставку. Дакле, неће дати оставку”, рекао је Крстић телевизији Б […]

понедељак, септембар 3, 2012 / 09:09

Предсjедник Демократске странке Борис Тадић неће поднијети оставку на то мјесто, изјавио је његов најближи сарадник Небојша Крстић.

 „То је апсолутна лаж објављена у медијима. То је једна кампања која је почела у изборној ноћи и сада иде и та гласина како ће он дати оставку. Дакле, неће дати оставку”, рекао је Крстић телевизији Б 92.

Упитан да ли ће се Тадић кандидовати за предсједника ДС-а, Крстић је одговорио да се „неће кандидовати, јер је он предсједник ДС-а”.

„ДС је тако конципирана да сваки Главни одбор има могућност да смјени предсједника странке. Сваки пут када он изађе, поднесе извјештај и на крају се гласа. Ако се не би изгласао његов извјештај, он би практично пао, што значи да је предсједник ДС-а у сталној, латентној оставци”, рекао је Крстић.

Зато предсједнику ДС-а не треба изборна скупштина странке да би га смјенила нити му треба појединац да се јави кога нисам видио да било шта ради у кампањи и који сада одједном налази мане Тадићу, рекао је Крстић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *