Taдић честитао Лукачу Дан Полиције

Предсједавајући Дома народа парламента БиХ Огњен Тадић упутио је честитку министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске. Тадић је истакао да се за полицију Републике Српске данас – 23 године од њеног оснивања с правом може рећи да је била и остала прва и ударна снага у […]

петак, април 3, 2015 / 16:22

Предсједавајући Дома народа парламента БиХ Огњен Тадић упутио је честитку министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске.

Тадић је истакао да се за полицију Републике Српске данас – 23 године од њеног оснивања с правом може рећи да је била и остала прва и ударна снага у стварању, а данас и заштити Републике Српске и свих њених грађана.

"Нека то знају сви који би хтјели да укину или злоупотријебе Полицију Републике Српске. Четврти април нас трајно подсјећа на ову чињеницу", наводи се у честитки.

Изражавајући захвалност Лукачу за позив у вези са обиљежавањем Дана полиције Републике Српске, Тадић је изразио жаљење што је спријечен да присуствује свечаностима.

"Овим писмом Вама и Вашим сарадницима упућујем најискренију честитку и жељу за даљи просперитет", навео је Тадић.0 КОМЕНТАРА

 1. Јуче је говорио како тај исти Лукач „прави полицију која ће тући народ“. Не знам шта се дешава са некад младим и перспективним вођом деснице.

  Елем, време је да се позабавимо и овим:
  1. Ко је нови председник ГО СДС Добој?
  2. Коју страначку функцију обавља Ненад Стевандић?

 2. KO JE UBIO SRPSKU? EKONOMSKI, DUHOVNO , DEMOGRAFSKI…

  Evo biger mi se javlja u inbox, naravno da zna odgovor, ali iz razumljivih razloga ne moze da kaze javno.
  Pozdrav bigeru.

 3. Sjećam se prije 15-20 godina na Dan policije u Palama, Zvorniku ili Banjoluci postrojili bi Brigadu specijalne policije, pa bi Predsjednik Republike izvršio smotru i tako to. Tada smo imali čime prezentovati „snagu“ sposobnu za odbranu Srpske, a danas neka je čuva dragi Bog…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *