Радикал са највишом функцијом у Српској смијењен због критике Вучића

Одборници Скупштине Општине Источно Ново Сарајево смијенили су Дејана Шантића из Српске радикалне странке “Др Војислав Шешељ”, јер је на друштвеним мрежама вређао председника Србије Александра Вучића.


Ништа Русија – Жељка шурује са Вигемарком

Наравно, осим што власти свих нивоа шурују из разних разлога са окупационим властима ЕУ, а на штету грађана, наслов је у најбољој традицији РТРС и сличних медија, који би у овом редовном иступу из Цвијановићкиног кабинета нашли низ огрешења о српство и Српску.


СДС: СНСД је агент Хрватске

Савез независних социјалдемократа (СНСД) јуче је у Представничком дому ПС БиХ још једном потврдио да ова партија није ништа друго до агент интереса сусједне Републике Хрватске.


Тенкови и власт: ПДП све по списку

ПДП је већ ненадахнуте и стереотипичне изразе у политичком препуцавањем, у случају преноса надлежности обогатио списком надлежности Српске, која су предата кадилуку у Сарајеву.


Чавић: Странци су против тужбе због необјављивања референдума

Лидер НДП Драган Чавић пожалио се да трпи страшан притисак страних дипломата, и да је неколико њих тражило да одустане од намјере да тужи Службени гласник и друге особе због необјављивања Одлуке НСРС о одржавању референдума о раду Суда и Тужилаштва БиХ.


Ту је грм, ту је зец: Додик би да се среди нешто око Централне банке и њене добити

Предсједник СНСД Милорад Додик изјавио је данас у Бијељини да ће бити спреман да разговара о враћању на раније уређење Централне банке и да се њена добит дијели ентитетима, а не да иде на рачун буџета БиХ, те да ће подржати сваку такву идеју.


Четри спорне тачке границе Србије и БиХ: Жељезница и хидроелектране

Како је изјавио предсједник Србије Александар Вучић, 97 одсто граничне линије линије између Србије и БиХ је ријешено, а проблематичне су четири тачке око којих ће покушати да постигну договор. Међу предлозима за решјење је и размјена територија, пишу о овој теми београдски медији.


Вучићеви Срби улазе у Харадинајеву владу

Током кампање за изборе, из Београда је виђена кампања против тзв. Тачијевих Срба, како би се гласало за Српску листу. Након Вучићеве подршке на изборима, она уз исту подршку улази у владу са Харадинајем, за којим је Србија расписивала потјернице за ратне злочине.


Ништа Русија – Жељка шурује са Вигемарком

Наравно, осим што власти свих нивоа шурују из разних разлога са окупационим властима ЕУ, а на штету грађана, наслов је у најбољој традицији РТРС и сличних медија, који би у овом редовном иступу из Цвијановићкиног кабинета нашли низ огрешења о српство и Српску.


ПДП: Жељка, слушаћеш о интерпелацијама, хтјела то или не

Премијерка Републике Српске Жељка Цвијановић ће морати да одлучи – да ли ће слушати вољу народа који су бирали посланике у Народну скупштину Републике Српске или свог партијског шефа који је јучерашњим наступом показао да је одавно напустио и демократске и парламентарне принципе.


Цвијановић: БиХ ће још неколико година бити у политичко-економској агонији

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић оцијенила је да ће БиХ, због своје недовршености, још неколико година бити у агонији, економски и политички, као и да су представници међународне заједнице својим мијешањем отежали неке политичке процесе у БиХ, док се ОХР једно вријеме понашао и као портпарол неких странака.