Семира Хофман уз подршку власти Српске образује “младе вође”

Пету генерацију младих лидера, похађаће тридесет младих талентованих људи из цијеле приједорске регије. У наредном периоду, млади лидери ће кроз различите радионице и симулације бесплатно усвајати нове вјештине и знања, која ће им и те како користити у њиховом професионалном усавршавању.


Мађари дошли код Лукача да причају о безбједности

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач састао се данас у Бањалуци са амбасадором Maђарске у БиХ Јозефом Неђешијем и аташеом Министарства унутрашњих послова Мађарске Робертом Егри.

Сребренка у Бону испуњава обавезе према животној средини

Фронталу је у овом саопштењу о догађају, осим што се за животну средину чини мало и треба много више, занимљиво и да амерички долари у уводу морају бити латинични, дочим касније када се писац саопштења заборави, могу и азбуком, како је и ред.


Решићева због пројеката ЕУ усаглашава ставове са Грубешом

Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Лејла Решић и министар правде БиХ Јосип Грубеша, разговарали су данас у Бања Луци у вези реализације Споразума о техничкој сарадњи на успостављању система размјене података који се уписују у регистре удружења и фондација.


Мирјанић са пољопривредницима из Градишке

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф. др Стево Мирјанић, са сарадницима, одржао је данас, у Бањој Луци, састанак са представницима удружења пољопривредних произвођача са подручја општине Градишка у вези са поступком додјеле закупа пољопривредног земљишта у својини Републике Српске.Влада Српске: Прерађивачка индустрија расте и регистар педофила

Влада Републике Српске прихватила је данас, на 152. сједници, одржаној у Бањалуци, Информацију о статистичким показатељима стања у областима прерађивачке индустрије и њиховом кретању за првих девет мјесеци 2017. године.Знате оно кад гастарбајтери на одмору поправљају зубе као махнити?

Министарство трговине и туризма организовало је данас у Бањалуци Округли сто о медицинском туризму под називом ”Правци развоја медицинског туризма у бањама Србије и Републике Српске” на коме су учествовали представници Министарства трговине и туризма, Министарства здравља и социјалне заштите, туристичких агенција, бањских центара и приватних и јавних здравствених установа из Републике Српске, те представници Специјалне болнице ”Меркур” из Србије.


Засиједала Влада Српске: Од минибуса за Вукосавље, до 188.969,95 КМ за Љетњу школу спорта…

Влада Републике Српске усвојила је данас, на 150. сједници у Бањој Луци, Информацију о захтјеву Општине Вукосавље за учешћем у финансирању набавке минибуса за потребе превоза ученика и радника ове општине.