Жељка причала са Кинезима из Тјенђина

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у свом кабинету са делегацијом Универзитета технологије и образовања из Тјенђина коју је предводила ректорица Лину Синг и делегацијом Универзитета у Бањој Луци коју је предводио в.д. ректора Радослав Гајанин.


Приједор добио два милиона КМ на име пореза због поплава из 2014.

У складу са закључком Управног одбора Фонда солидарности, Министарство финансија Републике Српске данас је исплатило једнократну помоћ са рачуна Фонда солидарности на рачуне привредника Приједора који су претрпили оштећења током поплава 2014. године.ПДП поставио Цвијановићевој новогодишња питања

Тужно је слушати премијерку Републике Српске која сањари да је војни стручњак, иако томе не зна ама баш ништа, али вјерујемо да ће се, у интересу народа, брзо пробудити, почети радити свој посао и хитно одговорити:


Влада Српске са коњовоцима из Хрватске брине за коње бијеле

Представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и државне ергеле липицанера из Ђакова у Хрватској разговарали су данас о могућностима прекограничне сарадње на пројекту „Коњи бијели“ који се односи на промоцију, очување и заштиту липицанера као најстарије расе коња у Европи.Лукач похваљује и броји: 700 нас обезбјеђивало 25.000 грађана

Министарство унутрашњих послова Републике Српске се захваљује свим учесницима дефилеа и свим грађанима који су јуче у Бањој Луци својим учешћем и присуством увеличали обиљежавање 9. јануара – Дана Републике Српске.


ПДП истрајава: Хоћемо одговор од министра, а не од пјеваљке или пилота

Посланички клуб Партије демократског прогреса у Народној скупштини Републике Српске и даље инсистира да добије цивилизован одговор из Владе РС и Министарства унутрашњих послова РС у вези са спорном употребом хеликоптера.