Can you write Српска in text on English?

Млади креативци из цијелог региона дискутују о будућности медија на узбудљивој радионици у Сарајеву, коју води ББЦ, у најкраћем је опис садржаја овог саопштења, у којем сам језик пресловљен на азбуку, говори чему служи Бритиш каунсил.


Разговарали Говедарица и Фергусон (а није трактор)

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица састао се данас у Бања Луци са амбасадором Велике Британије у Босни и Херцеговини Едвардом Фергусоном са којим је разговарао о тренутној политичкој ситуацији у Републици Српској.Британски институт позива своју владу да се спреми за рат у Кореји

Британски институт за студије безбједности и одбране (РУСИ) упозорио је владу у Лондону да је “нови корејски рат сада стварна могућност”. Институт је позвао да се неодложно почне са припремама за могуће избијање сукоба између САД и Сјеверне Кореје.


Великом Бену одзвонило до 2021. године

Лондонски звоник Биг Бен ће сљедеће седмице престати да ради због радова на обнови куле, а звона чувеног сата који је постао симбол Лондона неће се чути наредне четири године.


Британци масовно фолирају тровање храном у Шпанији због одштете

Шпански хотелијери суочавају се ове године са епидемијом лажних пријава британских туриста о тровању храном у нади да ће добити новчану надокнаду што може да значи милионе еура губитка за туризам у Шпанији, јавила је агенција Франс прес.