Каргановић додатно штемује Протића, због гостовања код Зарковића

Стефан Каргановић, којег у посљедње вријеме не виђамо у Српској, огласио се из Хага критиком иступа историчара Милана Ст Протића, денунцирајући га и политички, али и лингвистички. При том, користећи се тзв. латиничењем, Фронталовом најгором пошасти.


Далековидо остаје да се види: Јавио се и Каргановић поводом одбацивања Чавићевог извјештај

На невољну иницијативу власти и са невољном и нелагодном подршком опозиције, лажни извештај Чавићеве Комисије за Сребреницу из 2004. године поништен је једногласном одлуком Народне скупштине Републике Српске. Та одлука представља за сада мали али ипак суштински значајан помак у правом смеру за Републику Српску.

Какве везе имају обојене револуције са Сребреницом?

Стефан Каргановић се потписује испред Историјског пројекта Сребреница, али то изгледа уопште није примарна област његовог интересовања. Више текстова посвећује дизањем узбуне око политичких дешавања у Српској. У овом случају кроз ту призму се гледа покрет Правда за Давида и прикљученија.


Јавио се и Стефан Каргановић са оштрице бријача

Стефан Каргановић је био један од главних саговорника државних медија када су у питању спиновања о обојеним револуцијама, а послије се појавила вијест да га се истражује за проневјеру пара које је добио од државе. Са тих позиција дотиче се дешавања око смрти Давида Драгичевића из Бање Луке.Јавио се и Каргановић кроз отплату дуга: Мектић је петоколонаш

Не бирајући ријечи којим вријеђа Мектићев иступ о Сребреници (што и јесте истинско политичко самоубиство и срамота) Стефан Каргановић, зазивајући изборе и заузимајући страну, ипак показује да он први политизира Сребреницу. Због свог интереса, наравно.


Ништа о утаји пореза Српској: Новогодишња порука „Историјског пројекта Сребреница“

Свим пратиоцима нашег рада на разоткривању стварне природе и позадине догађаја у Сребреници у јулу 1995. године, и свим људима добре воље који држе до истине и поштеног приказивања историјских чињеница, желимо срећну и просперитетну Нову 2018. годину!Анте Старчевић и хрватска геноцидна мисао

„Народ је херватски познао нечисту керв која му је ону срамоту и несрећу задала; народ херватски сматра ту керв за туђу, славосербску; народ херватски неће терпити, да та сужањска пасмина оскверњује свету земљу Херватах.“


Након Шарлотсвила, сад би уклонили и споменик Дражи у Либертивилу

Жив је Каргановић, умро није! Након дуге паузе у јавном простору, Стефан Каргановић се јавља са текстом који указује на иницијативу за уклањање споменика Драгољубу Дражи Михаиловићу у Либертивилу, ентитет Илиној, САД.


Каргановић под истрагом!

Сви материјали у вези с Историјским пројектом Сребреница и његовим вођом Стефаном Каргановићем прослијеђени су надлежним институцијама – МУП-у и тужилаштву, пише Респект.