Јавио се и Каргановић кроз отплату дуга: Мектић је петоколонаш

Не бирајући ријечи којим вријеђа Мектићев иступ о Сребреници (што и јесте истинско политичко самоубиство и срамота) Стефан Каргановић, зазивајући изборе и заузимајући страну, ипак показује да он први политизира Сребреницу. Због свог интереса, наравно.

Ништа о утаји пореза Српској: Новогодишња порука “Историјског пројекта Сребреница”

Свим пратиоцима нашег рада на разоткривању стварне природе и позадине догађаја у Сребреници у јулу 1995. године, и свим људима добре воље који држе до истине и поштеног приказивања историјских чињеница, желимо срећну и просперитетну Нову 2018. годину!


Анте Старчевић и хрватска геноцидна мисао

“Народ је херватски познао нечисту керв која му је ону срамоту и несрећу задала; народ херватски сматра ту керв за туђу, славосербску; народ херватски неће терпити, да та сужањска пасмина оскверњује свету земљу Херватах.”


Након Шарлотсвила, сад би уклонили и споменик Дражи у Либертивилу

Жив је Каргановић, умро није! Након дуге паузе у јавном простору, Стефан Каргановић се јавља са текстом који указује на иницијативу за уклањање споменика Драгољубу Дражи Михаиловићу у Либертивилу, ентитет Илиној, САД.Каргановић под истрагом!

Сви материјали у вези с Историјским пројектом Сребреница и његовим вођом Стефаном Каргановићем прослијеђени су надлежним институцијама – МУП-у и тужилаштву, пише Респецт.Стефан Каргановић: Крупан пораз поборника геноцидаштва

Одбацивање прве тачке из оптужнице против Радована Караџића, за геноцид у Братунцу, Фочи, Кључу, Приједору, Санском Мосту, Власеници и Зворнику, представља крупан морални и психолошки пораз за поборнике тезе да је геноцидно поступање од почетка сукоба 1992. године било саставни део начина вођења рата са српске стране.