Тадић представио свој народ

Бивши потпредсједник СДС и трикратни предсједнички кандидат Огњен Тадић, представио је најуже руководство своје нове, Народне странке.


Тадић експресно оснива странку, биће опозициона

Досадашњи потпредсједник Српске демократске странке Огњен Тадић основао је нову политичку партију под називом Народна странка, која је уписана у јединствени регистар политичких организација код Основног суда у Бањој Луци.
СДС позива РТРС да емитује Ћирилицу и са Тадићем

Кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске Огњен Тадић рекао је данас да је његов приоритет заштита Републике Српске, изградња њене економије и да има план за привредни раст, контролу јавног дуга и обезбеђења услова како би сви грађани имали исту шансу за нормалан живот.


Тадић: Ко може било шта обећати након катастрофе коју оставља Додик

,,Морамо зауставити пропадање и изабрати предсједника Републике Српске који неће завађати народ него га ујединити ради будућности свих нас”, изјавио је данас у Сокоцу на састанку са Активом жена и одбором младих СДС-а Соколац, потпредсједник СДС-а и кандидат за предјседника Републике Српске Огњен Тадић.


Тадић: Сукоб на релацији републичка власт-Требиње зауставио развој општине

„Сукобом актуелног предсједника Републике Српске Милорада Додика и предсједника Владе Српске Жељке Цвијановић у протекле двије године са Требињем, овај град је заустављен у свом развоју“, изјавио је данас у Требињу кандидат коалиције Савеза за промјене, за предсједника Републике Српске Огњен Тадић, након састанка са градоначелником Требиња Славком Вучуревићем.