Отац, како та ријеч гордо звучи?

Дјеца нам масовно одлазе, ја, као и сваки други отац немам право да им кажем, „остајте овдје, сунце другог неба неће вас гријати као што је наше“


Савез за (не)промјене у Српској

Свједоци смо ових дана помпезног потписивања „ДЕКЛАРАЦИЈЕ“, од стране највећег дијела опозиционих партија Републике Српске, потписа који у суштини не представља ништа што производи облигацију за било коју потписницу, овог, у основи празног споразума.Прави Срби, кукавице или само политичари ?

Обзиром да сам кроз живот више пута проглашаван за реакцију, интересује ме како ће ово моје писање бити окарактерисано код великог брата, политичке и интелектуалне јавности


Куда иде Република Српска

Одговор, по мени, на ово једноставно питање, сигурно се разликује у позицији, опозицији, у интелектуалним круговима, у већини размишљања нове политичке и филозофске мисли Српске.Ко је у РС против инвеститора и инвестиција?

Пријетња да ће се обрачунати са многима ван институција изречена на конференцији за штампу СНСД није лапсус онога ко је изрекао, него јасна порука свима који мисле и своје мисли јавно говоре.


Сигурно је био један „Небески народ”

Од рођења сам у мојој кући и код мојих најмилијих учен да слушам старије, да подијелим са другим, оно што имам. Никад у мојој кући а и у другим српским кућама, нисмо попили и појели оно најбоље, увијек се то чувало за госта.