Европске вриједности

У новој колумни, потпредсједник НСРС и предсједник Уједињене Српске, пита се: Да ли након демократског и технолошког развоја долази доба декаденције?


Стевандић: Босић испуњава жеље Сафета Софтића

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић тврди да представници Савеза за промјене свакодневно дају примјер како раде против Српске и урушавају њене интересе.


Црвени комби у Бањој Луци

На почетку отаџбинског рата Бања Лука је била међу најмирнијим градовима. Иако је велики број наших суграђана прошао кроз рат у Западној Славонији и другим дијеловима данашње Хрватске, уз велики број погинулих, у граду није било већих инцидената.


Брига, понос и одлучност

Ненад Стевандић опет на Фронтал.СРБ. Код нас већ има отворен колумнистички налог, али ову преносимо са новоотвореног личног блога предсједника Уједињене Српске.Одржана конвенција Уједињене Српске

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је данас у Бањалуци да ће ова политичка партија бити усмјерена на побједу политичких снага које хоће да српски народ има Републику Српску, а не на оне који хоће да имају газде.


Изложба фотографија Русије отворена у Банском двору

У Културном центру Бански двор синоћ је, поводом Дана побједе над фашизмом, отворена изложба фотографија „Најљепша земља“, у организацији потпредсједника Народне скупштине Републике Српске Ненада Стевандића и Центра руског географског друштва у Србији.НДП замјера антисрпство Стевандићу, али латиничењем

Партија Драгана Чавића у свом коментару дешавања у НСРС не бави се, рецимо, изјавама Здравка Крсмановића, али зато мимо саопштења користи латиницу и ријеч прес (штампа, press) не може написати азбуком, али зато тим (team) може. (?!)