Кампања у децембру на рачун 9. јануара

Сaвез независних социјалдемократа сматра да не треба дозволити да се понови понижавање припадника 3. Република Српска пука на начин како је то приликом прошлог обиљежавања Дана Републике кукавички учинио Младен Иванић.


Иванић: Од састанка у Београду ништа не очекујем, у ЕУ не можемо без измјене изборног закона

Од посјете Предсједништва БиХ Београду не очекујем ништа спектакуларно, али би била велика ствар да, ако ништа друго, након ње више не буде непотребних излета у изјавама какве су биле оне које је давао Бакир Изетбеговић око признања Косова, приче о рату и спомињања Санџака, каже за Спутњик српски члан Предсједништва Младен Иванић.


На ред је дошао и Иванићев интервју, он није за референдум о независности

Српски члан Председништва БиХ, Младен Иванић, поручио је у интервјуу за Дојче Веле да, док је он члан Предсједништва БиХ, Босна и Херцеговина неће признати Косово и додао да не би подржао евентуални референдум о независност РС.Иванић: Није у питању правда него политички однос

“Трагично је да се тако често хапсе и задржавају у притвору који ни из близа нису тако повезани са злочинима као што је Насер Орић, а да њега чувају од прогона. И не само Орића, него и Дудаковића и читав низ других војних и политичких особа код Бошњака. Нико ме не може увјерити да је то резултат правде”, рекао је то у интервју за бх издање “Вечерњег листа” предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић.Иванић фино са Финцима

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић примио је данас делегацију Финске коју је предводила фински политичар Елизабет Рен.