И Иванић против преношења порталоида у државним медијима

Јучерашњи текст којим се на најпрљавији могући начин у режимским медијима блате родитељи убијеног дјетета, људи који на тргу траже истину и правду, и успут повезују са којекаквим пројектима и опозицијом превршио је сваку мјеру, изјавио је за Српскаинфо српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић.<


Иванић из Вишеграда: Наши противници никад не причају о економији

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић на у скупу у Вишеграду је рекао да он и тим који стоји иза њега и Вукоте Говедарице гарантују стабилну Српску – и мир и сигурност, али и економску стабилност.

Говедарица: Омогућити инвестирање у дрвопрерађивачку индустрију

Природни ресурси попут шума се морају ставити у функцију развоја Републике Српске и локалних заједница, а не да од њих, као што је сада случај, корист има само уска група људи, поручено је вечерас на трибини Савеза за побједу у Рогатици.Иванић у Фочи: Вјерујете ли режимским медијима, или сопственим очима?

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић поручио је на конвенцији Савеза за побједу вечерас у Фочи да људи размисле како су живјели прије четири године или прије десет, а како живе данас у Републици Српској.


Иванић: Попијте кафу, па на изборе!

„Попијте кафу, па на изборе. Као никад до сад, ове године је сваки глас важан. Позивам вас да изађете и гласате за кога год желите, али само да спријечите да неко други искористи ваш листић. Само изласком на изборе спречавате манипулације”, рекао је синоћ српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић, гостујући на бијељинској ИН телевизији.Иванић из Бијељине: На прошлим изборима, имао сам 17.000 гласова више од Додика

У Бијељини је вечерас одржана Предизборна конвенција Партије демократског прогреса на којој су се пред пуном салом бијељинског Центра за културу представили кандидати ове партије за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.


ПДП у Модричи: Српска бира између концепта стабилности и концепта сукоба

“Када сам, прије скоро четири године, почео да обављам функцију члана предсједништва БиХ из Републике Српске, поставио сам себи један задатак – све што чиним не смије обрукати наш народ и Српску. И вјерујем да сам успио у томе“, поручио је синоћ на предизборној трибини ПДП-а у Модричи кандидат Савеза за побједу за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић.


ПДП у Инцелу представио пропаст привреде БЛ и РС

„Гдје су симболи Бањалуке? Гдје је Борац?! Фабрика дувана, Мљекара? Гдје је Фруктона, Чајевац? Шта је са Топланом? Гдје је наша Бањалука? Сада је нема, али – вратићемо је!“, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић на отварању перформанса у пословној зони Инцела гдје су кандидати ПДП-а из Изборне јединице 3 за НСРС и Изборне јединице 1 за парламент БиХ у Бањалуци разоткрили афере и илузије које је створила садашња власт.