Не наводи се какве: Инцко упозорио Иванића на посљедице неусвајања ЗКП

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске др Младен Иванић разговарао је данас са високим представником за БиХ Валентином Инцком о актуелној политичкој ситуацији у БиХ у свјетлу предстојећих општих избора.


Црнадак чувар Српске: Спријечили смо резолуцију о Сребреници

Црнадак је поручио полазницима Политичке академије да је ПДП у потпуности испунио предизборна обећања из прошле кампање, да је међународна позиција Републике Српске веома стабилна и да су улога и надлежности Републике Српске сачувани и додатно ојачани.


ПДП: Шта је све Жељка заборавила да каже

Премијерка Жељка Цвијановић је данас, коментаришући владу Младена Иванића, заборавила да саопшти јавности да је за 24 мјесеца Иванићеве владе исплаћено 26 пензија – 24 редовне и двије које је њен шеф Милорад Додик остао дужан.Пинг-понг Жељке и опозиције се наставља

Жељка Цвијановић је прозвала Младена Иванића, на шта је ПДП одговорио саопштењем, што је све прилично тешко пратити, обзиром да владајући СНСД не шаље никаква саопштења.Наставак блокбастера: Вашингтонски споразум 2

У јавности Српске прошла је сасвим непримјећено, крајње необична дипломатска пракса, у којој два амбасадора САД (из Загреба и Сарајева) брифингују муслиманског и хрватског члана тзв. Предсједништва БиХ.


Бореновић: СЗП договорио кандидате, Додиков блок нема консензус

Бранислав Бореновић изјавио је синоћ у Новој Тополи да су кандидати СзП-а за предсједника РС Вукота Говедарица и члана Предсједништва БиХ Младен Иванић спремни за предстојеће изборе на којима ће однијети увјерљиву побједу.


Јилдирим у Сарајеву са Иванићем и Изетбеговићем

Предсједавајући Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић и члан Предсједништва БиХ из Републике Српске др Младен Иванић разговарали су са премијером Републике Турске о билатералној сарадњи БиХ и Турске, те о активностима у БиХ у вези са европским интеграцијама, гдје је исказана подршка Турске.