Калифат се слама: Пред нама је Деир ез-Зор

Град који је у окружењу Исламске државе (ИД) готово од самог почетка рата у Сирији, сада је на тридесетак километара од деблокаде уз помоћ владиних снага које се приближавају.


Душко Шњегота није поднио оставку!

Осигурали су тако да Народна скупштина, као највише политичко тијело Републике Српске, расправља о противправним утицајима Милорада Додика на службу јавне ревизије.


Брадара и осам савјетника

Док чекамо да Сарајевски ЦИН напише који истраживачки текст о незаконитим и неетичним поступцима влада, амбасадора или преставника Запада у БиХ, послужиће и текст о томе да пет од осам савјетника Лидије Брадаре, предсједавајуће Дома народа ПФБиХ, не испуњава законске прописе за именовање на те функције.


Per Principio СНСД

Посланици СНСД-а у Представничком дому ПС БиХ на карактеристичан начин показују принципјелност и досљедност у политичком дјеловању.


Босић: Овако ће радити моја Влада

СДС има конкретан сет мјера које ће омогућити побољшање стандарда грађана одмах након избора, изјавио је предсједник Српске демократске странке Младен Босић приликом презентовања Програма нове власти за будућност Републике Српске.


СДС Влади: Власеницу сте довели на руб егзистенције

Руководство СДС-а посјетило је данас Власеницу и у разговору са руководством те општине констатовало да је актуелна Влада Републике Српске својом политиком Власеницу и њене становнике довела на руб егзистенције.


Босић: Млади морају да се укључе у политику

Предсједник СДС-а Младен Босић рекао је вечерас у Зворнику да ова партија покушава да пошаље поруку младима да и они морају да се укључе у политику и да узму будућност у своје руке.


Босић: Висина пензије директно у вези са лошом економском ситуацијом у Српској

Уколико се за 15-так мјесеци након нашег доласка на власт након октобарских избора не побољша ваш статус и ситуација у којој живите као најугроженији слој становништва у Републици Српској, као будући премијер поднијећу неопозиву оставку на ту функцију, поручио је пензионерима Младен Босић, предсједник Српске демократске странке синоћ у Брчком.


Босић поручио СНСД-у: Тражите рјешења умјесто што пласирате трачеве

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић поручио је СНСД да траже рјешења за катастрофалну економску ситуацију у коју нас је довела њихова лоша политика, умјесто што преко својих медија пласирају трачеве.


Босић: Власт у Српској дави мале општине

“Главни одбор СДС-а упозорава ове који су тренутно на власти да престану са грозничавим запошљавањем на све могуће функције и положаје у привреди, јавним предузећима, институцијама и Влади, те да се суздрже од склапања нетранспарентних уговора вриједних на десетине милиона КМ, јер то неће имати никакав ефекат уколико се грађани опредијеле за промјену власти”, изјавио […]