Коме ти пет милиона: ПДП тужи Додика за клевету

Партија демократског прогреса тужиће Милорада Додика због најновијих гнусних лажи о наводним “обавјештаним информацијама, да ће опозиција добити пет милиона КМ, ако континуирано руши институције Републике Српске”.Ко савјетује Додика?

Ким Џонг Ун је у јапанско море лансирао три ракете. Човјечанство са стријепњом чека реакције Трампа, Јанпинга, Путина и других свјетских моћника и пита се: слиједи ли нам нуклеарни рат глобалног нивоа? У Републици Српској питамо се ко савјетује Милорада Додика, па нас овако малене и слабе гура у епицентар свјетских обрачуна? Можда Трилатерална комисија?!
Чедисти дежурни у пљувању: Србија да осуди Додиково помињање уједињења

Занимљиво да је прије двије деценије Чедомир Јовановић био омиљени лик у Независним новинама, као и Додик у западним амбасадама. Данас се Чеда промовише у антисрпског лајавца који Бању Луку шаље на поклоњење у Сарајево, а Косовску Митровицу у Приштину.


О чему Додик ћути(?): БиХ у НАТО!

Занимљиво је да се свјетска јавност свакодневно бави питањем убрзаног приступања Макединије и БиХ НАТО алијанси, а Предсједник Републике Српске је некако „опасно занијемио“.