Павић сутра упућује писмо СНСД и СДС

Предсједник ДНС-а Марко Павић најавио је да ће сутра упутити писма СНСД-у и СДС-у, којима ће предложити састанак у вези с појединачним функцијама за опште изборе у октобру.

Павић и Ђурђевић: Бићемо потежак тас на ваги

Предсједник Демократског народног савеза Марко Павић и предсједник фракције Српске радикалне странке др Војислав Шешељ коју предводи Драган Ђурђевић, потписали су данас у Бањој Луци коалициони споразум о заједничком учешћу на општим изборима у октобру.


Павић: Има пречих ствари од смањивања шумских надокнада општинама

Градоначелник Приједора Марко Павић изјавио је да кроз Савез општина и градова Републике Српске неће подржати измјене Закона о шумама Републике Српске којима би биле смањене плате запосленима у шумским газдинствима која послују са губитком и којима би надокнада локалним заједницама била смањена са 10 на пет одсто.Павић: Стање стабилно, односи коректни

Политичка ситуација у Републици Српској је стабилна, а односи коалиционих партнера у власти на нивоу Српске су коректни, оцијенио је вечерас предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић.


У мом селу, на феуду Марка Павића

Тако, драге моје комшије, моји Козарчани, наш феудалац и његов ДНС долази на власт,и зато је стално у власти, од Тита до данас и зато је несмјењив, јер је у свим варијантама, свако тло је адекватно за њега и његове послушнике.Гдје ће партијске вође на море?

Помислите на то ли икада пар дана касније, након што сте нешто гледали на телевизији? Били неки дан политичари у Пресингу на РТРС…


Павић: Циљ је апсолутна власт у Приједору

Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић изјавио је да је циљ ове странке да на предстојећим локалним изборима у Приједору освоји апсолутну већину одборника и има начелника општине.