У Српској има људи који мисле о Косову и Метохији

Баштионик 23.01.2018. у 19 часова у Банском двору у Бањој Луци, организује добротворно вече „САБОРНО ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ“, посвећено прикупљању помоћи народним кухињама на Косову и Метохији, у оквиру акције „Кад би хљеба било више“.

Крокодилске сузе Рамуша Харадинаја

Убиство српског политичара Оливера Ивановића страшан је догађај – трагедија, рекао је косовски премијер Рамуш Харадинај, истичући да је Косово стабилно.


Ако сте заборавили, подсјећају: Унутрашњи дијалог о Косову и Метохији почиње

Генерални секретар Министарства спољних послова Србије Вељко Одаловић рекао је за РТС да унутрашњи дијалог о Косову и Метохији треба да се отвори што је могуће шире и да обухвати што је могуће више најреферентнијих институција и посебних организација – и грађанског друштва и невладиног сектора.
Чак и Беџет Пацоли умије да пише ћирилицом

Док сви судови у Српској, те огромна већина манифестација и институција које плаћа Влада РС, не желе или не умију да користе азбуку у својој медијској галантерији, то из политичких разлога може да уради чак и представник НАТО-нарко државице.


Хоџај: Признајте нас па мирна Босна

Заменик премијера НАТО-штације, тзв. Косова Енвер Хоџај поручио је председнику Србије Александру Вучићу да је признање независности Косова и Метохије једни начин да се успоставе трајни мир и стаблност на Балкану, преносе приштински медији.


Вулин против Тачијеве војске има Столтенбергову ријеч

Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да је КФОР једина оружана снага која може да постоји на простору Косова и додао да никаква друга оружана сила не може да постоји “док се не укину Резолуција 1244, УН и Срби на Косову и Метохији.