Радончић: Вучић је озбиљан државник који разумије Бошњаке

Бивши министар безбједности БиХ и лидер Савеза за бољу будућност Фахрудин Радончић оцјенио је да је српски премијер Александар Вучић озбиљан државник, који разумије Бошњаке и бошњачке проблеме и да ће зато са њим увијек имати врло принципијелан разговор.


Радончић: Нећу у коалицију са онима који су отомански привјесак

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић изјавио је да не може и не жели да прави коалицију са онима који од БиХ или бошњачке политике праве отомански привјесак или неким ко поздравља „муслиманску“ браћу из Египта у Сарајеву.

Смијењен Фахрудин Радончић

Представнички дом Парламентарне скуштине БиХ, на иницијативу посланика СДА, смијенио је данас министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића.


Радончић: Невиђена борба за власт СДА и СДП-а

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић сматра да чињеница да је министар финансија Федерације БиХ Анте Крајина смијењен на основу захтјева који је упућен 2012. године говори о томе да се у Влади ФБиХ наставља невиђена борба за власт између СДА и СДП-а БиХ.
Сарадња у борби против криминала – БиХ, Србија и Црна Гора

Премијер и министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић, министар безбjедности БиХ Фахрудин Радончић и министар унутрашњих послова Црне Горе Рашко Коњевић потписали су у Сарајеву Изјаву о заједничкој сарадњи из области безбjедности, у којој су прецизирана сва подручја у којима три земље могу унапрjедити сарадњу.


Човић-Радончић: Хитно наћи рјешење за Сејдић-Финци

Предсједник ХДЗ-а БиХ Драган Човић и лидер Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић закључили су да је неопходно хитно наћи рјешење за провођење одлуке „Сејдић-Финци“, што би омогућило кредибилну апликацију за приступ ЕУ.


Радончић: У ФБиХ и БиХ створени полицијски франкештајни

Министар безбједности БиХ Фахрудин Радончић изјавио је данас да је у Републици Српској сектор безбједности врло јединствен, а да су у Федерацији БиХ /ФБиХ/ и БиХ створени „полицијски франкенштајни“, па постоји одговорност без адресе.