Минијатуре у Дјечијем позоришту Српске

Отварање изложбе графика и колажа Јелене Ружojчић „МИНИЈАТУРЕ“ десиће се у четвртак, 17. мај 2018. године у 19.00 часова. Изложбени салон Дјечијег позоришта Републике Српске.

Добро дошли!

Биографија


Дани Дјечијег позоришта Српске у Београду

У оквиру, сада већ традиционалне манифестације, под називом „Дани Дјечијег позоришта РС у Београду“ Дјечије позориште Републике Српске ће у понедјељак и уторак у Малом позоришту „Душко Радовић“ београдској публици представити своје двије представе „Пинокио“ и „Орлови рано лете“.

ДПРС: Двадесет година извођења Тужног принца

Дјечије позориште Републике Српске, 30. априла 2018. године у 19 часова прославља велики јубилеј – 20 година Тужног принца, најзначајније представе нашег театра, која је овој кући и позоришној умјетности Републике Српске отворила врата свјетских сцена.Бањалучка позоришта се уједињено дигитализовала латиницом!

Када би се сабрало колико новца су из буџета добили појединци и установе у бањалучким позориштима, вјероватно би им по очувању националног идентитета био раван само чувени Никола Вучетић из привредног друштва Никола Тесла.Завршено Сњешково и уручена скупљена средства

Сњешково, хуманитарна, културно-забавна манифестација у организацији Дјечијег позоришта РС, ове године трајала је тринаест дана и на свој начин празничну чаролију приближила сваком дјетету.