Медојевић: Врх полиције у контакту са Шарићем

Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић рекао је да има информације да је директор црногорске Управе полиције Веселин Вељовић у континуираном контакту са Дарком Шарићем, оптуженим за шверц кокаина.


Даниловград ће моћи гласати за Српску коалицију

Општински одбори Српске листе, Српске странке, Странке пензионера, инвалида и социјалне правде и Српског сабора Завјетници донијели су одлуку о јединственом наступу на локалним изборима у Даниловграду који ће се одржати за пар мјесеци.

Вучић заврнуо руку српској листи на Космету

Мало је блесаво да предсједник једне земље (Србије) убјеђује посланике на дијелу насилно отргнуте територије, да гласају за демаркацију границе између нелегалне власти (Приштина) и друге државе која ту власт признаје (Црна Гора)


Одложени бомбаш самоубица напао Амбасаду САД у Подгорици

Као и у случају Мевлида Јашаревића у Сарајеву, монтенегринска власт је почела релативизацијом да је “особа извршила самоубиство пред амбасадом”, без обзира што и сами наводе свједока који је видио неког како “покушава нешто да баци преко ограде”.


Амфилохије: Сарадња са Харадинајем и дружином, најсрамнији чин у историји Црне Горе

Недавна посјета црногорског премијера Душка Марковића Косову је срамота по Црну Гору, саопштио је митрополит црногорско-приморски Амфилохије на промоцији књиге “Манастирски синови” Илије Лакушића.
ЦГ: Аутопут их кошта 809 милиона, а од Кинеза позајмили 944 милиона $

Министарство саобраћаја и поморства Црне Горе, до сада је издало 78 сагласности за ангажовање подизвођача на реализацији приоритетне дионице аутопута Бар – Бољаре, којима је обухваћено 99 компанија, од чега 80 из Црне Горе.


Шовинизам у служби партије Мила Ђукановића

Државна телевизија Црне Горе преноси најзапаљивије изјаве челника ДПС, који се на велика звона обрачунавају са политичким неистомишљеницима, при чему је четништво централни појам зла.