Медојевић: Врх полиције у контакту са Шарићем

Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић рекао је да има информације да је директор црногорске Управе полиције Веселин Вељовић у континуираном контакту са Дарком Шарићем, оптуженим за шверц кокаина.


Институт за европске студије: Шизофрено присуство Израела и Црне горе у Книну

Александар Гајић из Института за европске студије оцјењује као контрадикторне и шизофрене потезе Израела и Црне Горе у вези са прославом хрватске војно-полицијске акције „Олуја“ у Книну, у којој је, према подацима Комесаријата за избјеглице Србије, протјерано 250.000 крајишких Срба, 1.856 је убијено, а 836 воде се као нестали, а која се у Хрватској обиљежава као „дан побједе и домовинске захвалности“.
Опозиција најављује протесте за јесен у Милоленду

Рад парламента у пуном капацитету поново је угрожен након нових најава кривичног гоњења Небојше Медојевића због његових дискусија у Скупштини, казао је у интервјуу Побједи Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије и један од лидера ДФ.


Очекивано: Влада Дон Мила Ђуканезеа легла Рекому на руду

Обзиром на антисрпску хистерију у монтенегринској штацији којом НАТО-пакт спречава излаз Србије на море, и не чуди што је то прва посттитоистичка творевина са столицом у УН, која ратове НАТО против Срба у цјелини мисли цијенити аршинима братије Наташе Кандић.