Медојевић: Врх полиције у контакту са Шарићем

Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић рекао је да има информације да је директор црногорске Управе полиције Веселин Вељовић у континуираном контакту са Дарком Шарићем, оптуженим за шверц кокаина.


На Цетињу се краде и из музеја

Вриједни комади Његошевог намјештаја, слике познатих аутора и други експонати велике вриједности су током претходних деценија нестајали из Народног музеја Црне Горе на Цетињу. Из Музеја су потврдили да постоје аномалије у више збирки.


Зовите ЦАНУ, ако вам је до монтенегринског усташлука

Код Мила Ђукановића нема појава, као код Милорада Додика, да државне институције из области науке и културе раде мимо државне политике, или потпуно суптотно истој. О том најбоље говори изјава тамошњег премијера да се ЦАНУ “у потпуности подудара са магистралом државне политике”.


Ђаци у Даниловграду траже повратак ћирилице

Током свечаности поводом Дана школе, у гимназији „Петар Први Петровић Његош“ у Даниловграду, ђаци су у холу развили транспарент са натписом „Свети Петре, каљају ти лице, школа твоја нема ћирилице“.Преко везе: Амерички ђак на челу ВЦГ

Бригадни генерал Илија Даковић преузеће данас дужност начелника Генералштаба Војске Црне Горе, саопштило је Министарство одбране некада једине непокорене српске државе. А данас неоусташког НАТО вазала.Збогом Суторино: Означавање границе између ЦГ и БиХ

Утврђивање предстојећих активности на обиљежавању Уговором утврђених граница између Црне Горе и Босне и Херцеговине главна је тема данашњег сусрета који је у Подгорици окупио чланове комисија за државне границе двије земље.


Мандић: Срби су грађани другог реда у Црној Гори – хоћемо конститутивност!

Члан Предсједништва Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић казао је да је успостављање националне равноправности у Црној Гори могуће само кроз измјену Устава, тако што би се Србима дао статус конститутивног народа.


Монтенегринска фарса: Градоначелник Котора остаје без држављанства своје земље

Свој новофеудални пројекат Мило Ђукановић штити тако што не можете добити држављанство Црне Горе, ако имате држављанство Србије. Наравно, искључиво из бриге за своју власт и крњење гласачког тијела.


Црногорски омбудсман тражи да се именује кривац за прогон азбуке?!

Српски национални савјет је поднио заштитнику људских права у Црној Гори притужбу на угрожавање азбуке као уставне категорије. Омбудсман се потрудио да одговори што је могуће увијеније и бирократски погодније, да актуелна власт ништа не уради.