Није дрон, већ каљуга: Прекинут меч са Приштинским Шиптарима у Загребу

Фудбалска утакмица седмог кола квалификација за Свјетско првенство 2018. године у Русији, између репрезентација Хрватске и НАТО-нарко државуљка по имену Косово на стадиону “Максимир” у Загребу прекинута је у 27. минуту због натопљеног терена.


Какви су кад им ни Туђманов Србин није довољно добар?

Чланови Аутохтоне Хрватске странке права (АХСП) протестовали су данас испред сједишта Српског народног вјећа (СНВ) у центру Загреба, а на протесту је запаљен примјерак недељног листа српске националне мањине “Новости”.

Несигурно за љетовање: Опет велики пожар у Туђманији

Хрватски ватрогасци локализовали су током ноћи пожаре на подручју Шибеника и Задра, пренијела је јутрос Хрватска радио-телевизија (ХРТ) и додала да је у одбрани града Дрниша од ватрене стихије ноћас учествовало више стотина ватрогасаца.
Тако лијепа, тако геноцидна, тако обогаћена

У Хрватској је у првом полугодишту ове године у комерцијалним смјештајним објектима остварено 5,43 милиона долазака туриста и 20,4 милиона ноћења, што је за 23 посто више него у истом периоду прошле године.


Британско виђење: Хрвати дивљају по цести и мрзе кад им кажете да су Срби

Британски магазин „Тревел ченел“ упутио је неколико савjета британским туристима, који намjеравају да путују у Хрватску на одмор, како да се понашају у тој земљи, а међу савjетима су и да не користе возове, не спомињу Србе и да пазе на мине.