Линта: Хрватска војска се истакла само у убијању цивила и ратних заробљеника

Предсједник Савеза Срба из региона Миодраг Линта рекао је да је историјска чињеница да је проусташки Туђманов режим напао међународно признату државу Југославију, ЈНА и Србе у Хрватској, због чега је бесмислена изјава из хрватске Владе о том периоду.


Тачно мјесец дана од отмице Данета Лукајића: Гдје је?

Настојећи да баци сјену на обиљежавање страдања преко 40.000 Срба и Јевреја у логорима Независне Државе Хрватске, настављачи ове државне традиције су прије мјесец дана ухапсили пуковника ВРС Данета Лукајића. И и даље га држе у тамници.Линта демонтира Колиндине бајке о хрватском антифашизму

Предсједник Хрватске Колинда Грабар Китаровић је током посјете Спомен-подручју Јасеновац изрекла више увредљивих и срамотних неистина чији циљ је прекрајање историје из периода Другог свјетског рата, изјавио је предсједник Савеза Срба из региона Миодраг Линта.


Легија код неких у затвору, код других добија ордење за Олују

Хрватска ће обиљежити војну акцију „Олуја“, у којој су убијани српски цивили, а на десетине хиљада Срба је протјерано, великом прославом на книнској тврђави, уз ордене за генерале Анту Готовину и Ивана Маркача, те уз фудбалски меч репрезентативаца Хрватске и „бранитеља“.Није дрон, већ каљуга: Прекинут меч са Приштинским Шиптарима у Загребу

Фудбалска утакмица седмог кола квалификација за Свјетско првенство 2018. године у Русији, између репрезентација Хрватске и НАТО-нарко државуљка по имену Косово на стадиону „Максимир“ у Загребу прекинута је у 27. минуту због натопљеног терена.