СЗП: Стевандићеве поруке помирења су лажне

Странке Савеза за промјене одбацују лажно миротворство Уједињене Српске и Ненада Стевандића, који су данашњим неуспјешним перформансом у Бањалуци покушали да скрену пажњу са чињенице да су они сателитска странка СНСД-а, са врло важним полугама моћи у оквиру владајуће коалиције, те да је свака подршка њима исто што и подршка Милораду Додику и СНСД-у.

понедељак, октобар 2, 2017 / 09:23

Савез за промјене подсјећа јавност да је Ненад Стевандић један од оних који су највише профитирали издајом и преласком на страну СНСД, јер Уједињена Српска управља Универзитетско-клиничким центром Бањалука, те комплетним системом набавки лијекова у Републици Српској, док Стевандић тренутно обавља функције потпредсједника Народне скупштине РС и замјеника генералног директора УКЦ Бањалука.

Савез за промјене сматра да поруке помирења које долазе од директних полуга и купљених сарадника режима нису искрене, а посебно оне које долазе од Ненада Стевандића, познатог по најпримитивнијим и најперфиднијим нападима на опозицију и кључне личности Савеза за промјене. Они који, попут камелеона Стевандића, продају образ и вјеру за вечеру (позиције и тендере), који изневјере оне који су им на платформи борбе против режима дали мандат, сутра ће за лични интерес на добош ставити и Републику Српску.

Странке Савеза за промјене настављају своју демократску борбу за одлазак СНСД-овог режима са власти, укључујући Стевандића и његову странку, јер се само тако може вратити оптимизам и нада народу Републике Српске, те омогућити њен економски развој и борба против корупције.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *