Сутра се очекује пад температуре за пет до осам степени

У сјеверним и сјеверозападним крајевима Републике Српске температура ће већ сутра пасти за пет до осам степени Целзијусових и овим крајевима ће бити пријатније, рекао је Срни начелник Метеоролошког одјељења у Хидрометеоролошком заводу Републике Српске Драшко Рудан.  Он је напоменуо да ће у Херцеговини и на истоку Српске још сутра бити топло, односно вруће са […]

понедељак, август 6, 2012 / 13:10

У сјеверним и сјеверозападним крајевима Републике Српске температура ће већ сутра пасти за пет до осам степени Целзијусових и овим крајевима ће бити пријатније, рекао је Срни начелник Метеоролошког одјељења у Хидрометеоролошком заводу Републике Српске Драшко Рудан.

 Он је напоменуо да ће у Херцеговини и на истоку Српске још сутра бити топло, односно вруће са температуром од 36 до 39 степени Целзијусових, понегдје на југоистоку и око 40.

"Јутрос је најхладније било у Рудом, на Сокоцу, Чемерну и Шипову 16 степени, а најтоплије у Бијељини и Требињу 24 степена", рекао је Рудан.

Он каже да ће данас бити изузетно топло са температуром од 34 до 40 степени, а понегдје на југоистоку и до 42 степена.

Према његовим ријечима, од сриједе до недјеље температура ће имати тенденцију даљег пада тако да ће за викенд бити угодно топло са температуром од 26 до 30 степени Целзијусових.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *