Супер-дека бушио гуме јер му је дозлогрдило непрописно паркирање

Један 59-годишњи Француз избушио је више од 2.000 гума на возилима која су била или непрописно паркирана или су се налазила на мјестима резервисана за хендикепиране особе. Пензионер, који је своју кажњеничку акцију спроводио у Вилербану, на истоку Француске, ухапшен је на дјелу, у тренутку када је маказама бушио једну гуму на аутомобилу који је […]

понедељак, март 25, 2013 / 21:13

Један 59-годишњи Француз избушио је више од 2.000 гума на возилима која су била или непрописно паркирана или су се налазила на мјестима резервисана за хендикепиране особе.

Пензионер, који је своју кажњеничку акцију спроводио у Вилербану, на истоку Француске, ухапшен је на дјелу, у тренутку када је маказама бушио једну гуму на аутомобилу који је био паркиран на недозвољеном мјесту.

Полицајци су код њега пронашли свеску са бројевима регистарских таблица седам возила која су тог дана била на мети његовог напада.

Полицајци су извршили претрес његове куће и том приликом пронашли још шест свески са уредно исписаним регистарским таблицама – укупно 2.190.

Пензионер је објаснио да су му дозлогрдили "људи који не поштују више ништа" и да је његово дјело реакција на "опште одсуство грађанске савести".

И док је суд наложио психијатријску процјену гњевног пензионера, полиција покушава да пронађе власнике оштећених аутомобила. Мало је вјероватно, међутим, да ће се сви они одазвати полицијском позиву, с обзиром да су и сами починили прекршај непрописним паркирањем. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *