Сулејман Тихић у тешком стању, љекари му се боре за живот

Предсједник Странке демократске странке Сулејман Тихић примљен је јуче на Клинику за ургентну медицину Универзитетско клиничког центра у Сарајеву. Тихић је примљен у јако тешком стању, првобитно је речено. Та информација је и званично потврђена и из Универзитетско клиничког центра у Сарајеву, пише Патриа, а Тихић је потом пребачен на Клинику за кардио-васкуларне болести. Тихић […]

среда, мај 14, 2014 / 22:16

Предсједник Странке демократске странке Сулејман Тихић примљен је јуче на Клинику за ургентну медицину Универзитетско клиничког центра у Сарајеву.

Тихић је примљен у јако тешком стању, првобитно је речено. Та информација је и званично потврђена и из Универзитетско клиничког центра у Сарајеву, пише Патриа, а Тихић је потом пребачен на Клинику за кардио-васкуларне болести.

Тихић се већ дуже вријеме бори са тешком болешћу и било је на вишемјесечном лијечењу карцинома. Упркос томе, из СДА су до прије неколико дана говорили да се очекује његов повратак, а замјеник предсједника СДА Бакир Изетбеговић је изјављивао да је радио у сталним консултацијама са њим.

Према новим информација, Тихићево стање је стабилно.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *