Сулејман Тихић у стабилном стању на КЦУ Сарајево

Здравстевно стање редсједника СДА Сулејмана Тихића данас је стабилнно и пацијент има адекватну терапију, потврдила је Срни портпарол Клиничког центра Универзитета Сарајево Муамера Шехић. "Здравствено стање пацијента је непромијењено у односу на јуче и његови основни витални параметри су стабилни. Он је под интензивним надзором љекарског конзилијума Института за болести срца", рекла је Шехићева. Тихић […]

петак, мај 16, 2014 / 15:15

Здравстевно стање редсједника СДА Сулејмана Тихића данас је стабилнно и пацијент има адекватну терапију, потврдила је Срни портпарол Клиничког центра Универзитета Сарајево Муамера Шехић.

"Здравствено стање пацијента је непромијењено у односу на јуче и његови основни витални параметри су стабилни. Он је под интензивним надзором љекарског конзилијума Института за болести срца", рекла је Шехићева.

Тихић је 14. маја око 15.00 часова примљен на Институт за болести срца универзитетског Клиничког центра Сарајево. У тренутку када је примљен имао је отежано дисање и био у стању опште слабости.

Тихић је већ мјесецима због тешке болести и операција одсутан из политичког живота, у посљедње вријеме се опорављао у својој кући у Шамцу, а током прошле године оперисан је у Њемачкој.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *