Студирати у Русији

СРП „Братство“ у сарадњи са Амбасадом Русије у БиХ, по други пут у Бањалуци, организује промоцију стипендија Владе Русије за основне, мастер и докторске студије. Промоција руског програма стипендија одржаће се у данас, 20.12.2012. године у амфитеатру Правног факултета у Бањалуци са почетком у 18 часова. Промоцији ће поред представника СРП „Братство“ присуствовати и аташе […]

четвртак, децембар 20, 2012 / 08:01

СРП „Братство“ у сарадњи са Амбасадом Русије у БиХ, по други пут у Бањалуци, организује промоцију стипендија Владе Русије за основне, мастер и докторске студије.

Промоција руског програма стипендија одржаће се у данас, 20.12.2012. године у амфитеатру Правног факултета у Бањалуци са почетком у 18 часова.

Промоцији ће поред представника СРП „Братство“ присуствовати и аташе за културу и савјетник амбасадора при Амбасади Русије и БиХ.

Руска страна обезбјеђује студентима:
– потпуно бесплатан студиј;
– стипендију предвиђену законом за руске студенте/постдипломце;
– смјештај у студентском дому, који се симболично плаћа (у износу предвиђеном за руске студенте, а који зависи од факултета).

Искористите прилику и упознајте се са могућностима студирања на најпрестижнијим универзитетима у Русији – кажу у СРП БратствоОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *