Стратешко партнерство Делте и фирме бившег првог америчког безбједњака

Компанија „Делта холдинг“ Мирослава Мишковића и америчка консултантска компанија „Риџ глобал“ потписале су данас уговор о стратешком партнерству. Оснивач и генерални директор "Риџ глобала" Томас Риџ рекао је да је "Делта холдинг" добра компанија, а да њен власник Мирослав Мишковић, који има добар тим, може постати глобални играч и радити у Америци. Циљ стратешког партнерства […]

петак, мај 30, 2014 / 16:20

Компанија „Делта холдинг“ Мирослава Мишковића и америчка консултантска компанија „Риџ глобал“ потписале су данас уговор о стратешком партнерству.

Оснивач и генерални директор "Риџ глобала" Томас Риџ рекао је да је "Делта холдинг" добра компанија, а да њен власник Мирослав Мишковић, који има добар тим, може постати глобални играч и радити у Америци.

Циљ стратешког партнерства је да "Риџ глобал" повеже "Делта холдинг" са фирмама у Америци, речено је новинарима послије потписивања уговора.

Власник америчке компаније Томас Риџ је бивши директор америчке Канцеларије за државну безбједност и први секретар америчког Министарства за државну безбједност.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *