Столица изгубио фотељу: Смијењен предсједник МСД Требиње

Предсједник Градског одбора Младих социјалдемократа Требиње Немања Столица смијењен је данас са те функције због пропуста у раду усљед којих је дошло до објављивања спорне фотомонтаже на друштвеној мрежи „Фејсбук“, сазнаје Срна. На ту функцију именован је Недељко Ламбета. Предсједник НДП-а Драган Чавић поднио је захтјев министру унутрашњих послова и директору Полиције Републике Српске за […]

среда, мај 14, 2014 / 17:13

Предсједник Градског одбора Младих социјалдемократа Требиње Немања Столица смијењен је данас са те функције због пропуста у раду усљед којих је дошло до објављивања спорне фотомонтаже на друштвеној мрежи „Фејсбук“, сазнаје Срна.

На ту функцију именован је Недељко Ламбета.

Предсједник НДП-а Драган Чавић поднио је захтјев министру унутрашњих послова и директору Полиције Републике Српске за провођење истраге због објављивања фотомонтаже на страници друштвене мреже "Фејсбук" Младих социјалдемократа Требиње, на којој је, како је навео, приказан у нацистичкој униформи.

Предсједник Младих социјалдемократа Душан Петровић раније данас рекао је Срни да се Млади социјалдемократи ограђују од било каквих ставова изнесених на "Фејсбук" страници, те да је једина званична страница ове организације – Млади социјалдемократи.

"Млади социјалдемократи ни на који начин нису вријеђали никога прављењем фотомонтажа. Једина графика коју смо радили за Дан побједе над фашизмом била је графика споменика борцима Козарске битке", истакао је Петровић.0 КОМЕНТАРА

 1. „Једина графика коју смо радили за Дан побједе над фашизмом била је графика споменика борцима Козарске битке“, истакао је Петровић.

  А какве везе има ваша партија са било каквом борбом, и оном, а посебно овом новијег датума.
  Опште је познато да су ваша партија и ваш лидер „узлетели“ на крилима окупатора,пљачкању властитог народа, дезертерству, профитерству, ниподаштавању и уништавању свих осталих који нису са вама…итд итд.

 2. sasa, 15.05.2014. 10:44:50

  Odličan zaključak,to sam i ja pomislio.

  slavija, 15.05.2014. 11:36:35

  Bili su protiv protesta i prijevremenih izbora,sad svakim danom će se kajati jer su sve više razotkrivene njihove prevare,biće robijanja…

 3. Kad nestane argumenata, kad zavlada strah i panika onda se prelazi na fotomontaze u naci uniformama..
  Budaletine su vjerovatno mislili da ce se ovako dodvoriti „baji“ a samo su ga natjerali da se izvinjava omrznutom Cavi..
  Neka i dalje nastave sa pomaganjem, svaka im cast…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *