Стевановић: Избор за начелника у Зворнику се не доводи у питање

Кандидат СНСД-а за начелника општине Зворник Зоран Стевановић рекао је вечерас да се избор начелника на октобарским изборима више не доводи у питање и да ће он сигурно бити изабран на ову функцију. Стевановић је на предизборним скупу политичких партија СНСД-а, ДНС-а и СП у Зворнику, које су га подржале на предстојећим изборима, рекао да […]

уторак, септембар 18, 2012 / 07:52

Кандидат СНСД-а за начелника општине Зворник Зоран Стевановић рекао је вечерас да се избор начелника на октобарским изборима више не доводи у питање и да ће он сигурно бити изабран на ову функцију.

Стевановић је на предизборним скупу политичких партија СНСД-а, ДНС-а и СП у Зворнику, које су га подржале на предстојећим изборима, рекао да је ово побједничка коалиција која сигурним кораком иде напријед.

"Циљ нам је и да са наших листа буде изабрано што више изабраних одборника, те да ово буде владајућа коалиција до сљедећих локалних избора", рекао је Стевановић.

Носилац одборничке листе ДНС-а за Скупштину општине Зворник Споменка Стевановић истакла је да њена странка подржава Стевановића, прије свега, јер сматрају да је ријеч о најбољем кандидату.

"Као коалиција ћемо на октобарским изборима оставрити добар резултат и осигурати већину у Скупштини општине Зворник у наредне четири године", рекла је Стевановићева, те додала да ће ДНС освојити најмање пет одборничких мандата.

Носилац одборничке листе СП за Скупштину општине Будимир Аћимовић каже да његова партија вјерује у ову коалицију и изразио наду да ће овим изборима локална управа добити на квалитету.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину општине Лазар Продановић рекао је да су СНСД, ДНС и СП партнери који иду на побједу са заједничким кандидатом за начелника општине.

Продановић је изразио жељу да све три одборничке листе добију што више гласова, ако би била осигурана већина у локалном парламенту.

Овом скупу присуствовали су и представници Савеза за демократску Српску, који подржава кандидата СНСД-а за начелника општине Зорана Стевановића.0 КОМЕНТАРА

 1. Naravno, načelnik ne pominje svoje najveće koalicione partnere, Bošnjake. Javna je tajna da je načelnik kupio Bošnjačke stranke u Zvorniku. Najbolji dokaz te tvrdnje jeste činjenica da je načelnik pre nekoliko dana zaposlio na mjesto svog savjetnika Šabana Redžića, inače kandidata SDA za načelnika opštine Zvornik.

  Tako da je situacija u Zvorniku trenutno ovakva: Aktuelni načelnik, Zoran Stevanović, koji se tokom rata nije borio za Zvornik, nego se obogatio kao ratni profiter, sada se udružio sa Bošnjacima protiv kandidata SDS-a Dragomira Vasića koji je sve godine rata branio Zvornik i pomogao velikom broju izbjeglica da stvore krov nad glavom.

  I onda se mi Srbi zapitamo zašto nam se dešavaju neke loše stvari, zašto nas je sve manje i manje. Zato što bi i rođenu majku prodali za vlast, zato sto nam ni grobovi nisu sveti, zato što smo najdestruktivniji narod na svijetu.

 2. rammstein

  Прасе и Бошњаци…

  Јели то онај крмак што јавно на ТВ рига и подригује, колико је сарми појео…

  Да се човек исповраћа, јели могуће да је овај народ толико посрнуо и пао на дно. Све мислим није, биће боље али….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *