Стевандић: Тегелтијино ништа другима би добро дошло

Посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске Ненад Стевандић казао је да посланици ове странке неће подржати предложени ребаланс буџета, чије усвајање је услов за нови кредит, који би РС узела од ММФ. Стевандић је на конференцији за новинаре рекао да је актуелна влада РС већ прошлост и да се чека да се заврше локални […]

недеља, септембар 2, 2012 / 23:27

Посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске Ненад Стевандић казао је да посланици ове странке неће подржати предложени ребаланс буџета, чије усвајање је услов за нови кредит, који би РС узела од ММФ.

Стевандић је на конференцији за новинаре рекао да је актуелна влада РС већ прошлост и да се чека да се заврше локални избори како би се изабрала нова извршна власт.

Он је упозорио на опасност од распродаје ресурса Републике Српске у наредном периоду .

"Ако се настави тренд политичког лудила гдје нема привредне активности а не могу се враћати већ подигнути кредити онда ће владајућа елита распродајом електроенергетског сектора, шума , пољопривредног земљишта, вода и осталих ресурса покушати да крпи буџет и вјештачки одржава социјални мир", рекао је Стевандић.

Коментаришући изјаву министра финансија да 100 000 КМ повећења ставке за репрезентацију у буџету „није ништа", Стевандић је позвао Тегелтију да то "ништа од 100 000 КМ одмах уплати особама које чекају трансплантацију, животно угроженим због неимаштине, борцима без смјештаја , инвалидима без средстава за помагала и другим који живе на ивици егзистенције".

"То Тегелтијино ништа њима би добро дошло", казао је Стевандић, који је као кандидат СДС за градончелника Бања Луке присуствовао и конференцији Актива жена градског одбора Бањалуке.

Отварајћи конференцију, предсједница Актива жена градског одбора Сања Комљеновић позвала је жене на веће учешће у политичком животу у циљу веће излазности на изборе како би будуће власти имале легитимитет релавантног броја грађана.

 0 КОМЕНТАРА

 1. http://bolsud.info Наш виртуальный портал – информационный ресурс, призванный посодействовать каждому человеку в получении надежных данных по проблемам осуществления защиты своих законных интересов.

  Мы организовали обобщения судебной практики Украины.

  Судебная практика включает организацию, процесс и итоги работы судебной системы по притворению в жизнь правосудия, но прежде всего объектом ее изучения считается правоприменительная работа судов, обзор качества судебной работы.

  Благодаря применению передовых поисковых технологий, у Вас есть возможность мгновенно ознакомиться с существующей судебной практикой по схожим делам и произвести вывод, в чью пользу формируется современная украинская судебная практика.
  обжалование решения третейского суда

 2. Ovaj vid političkog rada je doktoru Stevandiću mnogo bolji i isplativiji jer nema nikog da ga može diskreditovati kad ovako nastupa.Kad piše kolumne mnogi sebi svašta dozvoljavaju ali kad ovako uhvati ovog nesretnog i oholog ministra Tegeltiju pogodak je siguran. Pravo u centar.
  A i neka se ministar Škrbić malo odmori.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *