Стевандић: Направити јединствен колектор за отпадне воде

Кандидат СДС-а за градоначелника Бањалуке Ненад Стевандић рекао је да би у овом граду све канализационе испусте у Врбас требало објединити у заједнички колектор који би ишао једном обалом ријеке. Стевандић је у разговору са младима у бањалучком клубу "К4" рекао да би се тај колектор наткрио шеталиштем, уз које би могло да се изгради […]

петак, септембар 14, 2012 / 07:14

Кандидат СДС-а за градоначелника Бањалуке Ненад Стевандић рекао је да би у овом граду све канализационе испусте у Врбас требало објединити у заједнички колектор који би ишао једном обалом ријеке.

Стевандић је у разговору са младима у бањалучком клубу "К4" рекао да би се тај колектор наткрио шеталиштем, уз које би могло да се изгради и пристаниште за дајак.

"Они који 15 година нису могли да ријеше тај проблем требало би да прихвате овај план СДС-а, јер оно што је најбоље за овај град треба да буде прихваћено без обзира на то ко предлаже“, поручио је Стевандић.

Он је изразио забринутост због погоршања квалитета воде Врбаса, с обзиром на то да је овог љета на подручју града било забрањено и купање.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Уобичајени ритуал. Пијем кафицу, отворим Фронтал и анкету. Погледам датум. Ако је паран дан гласам за Пејића, ако је непаран за Стевандића. Анализирам резултате. Јутрос води Гаврановић, а ја се питам:“Зар је могуће да Стевандић не може побиједити Гаврана ни на Фронталу“?

    Али ће убрзо доћи до ПРЕОКРЕТА јер ће најава изградње пристаништа за дајаке ствари поставити на право мјесто. Ово је прави примјер жестоког опозиционог дјеловања. Дајаком противу Додика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *