Стевандић: Након избора Добој неће бити дио „турског свијета“

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је синоћ у Добоју да овај град након избора у октобру неће више припадати Заједници општина турског свијета, већ ће искључиво бити у Савезу градова и општина Републике Српске.

петак, мај 27, 2016 / 09:06

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је синоћ у Добоју да овај град након избора у октобру неће више припадати Заједници општина турског свијета, већ ће искључиво бити у Савезу градова и општина Републике Српске.

Стевандић је на трибини "Куда иде Република Српска" у Добоју рекао да очекује да ће ова партија након избора у октобру учествовати у локалној власти са најмање три одборника у Скупштини града, наводећи да неће правити коалиције ни подржавати политичке блокове, али ће подржати најприхватљивијег кандидата за градоначелника Добоја.

Он је истакао да Уједињена Српска представља коалицију кадрова, а не послушних, у коју се током четири мјесеца учланило око 10.000 грађана.

Циљна група су сви квалитетни људи, борци, инвалиди, пензионери, студенти, незапослени, радници, те сви који су на разне начине спријечени да дају допринос Републици Српској.

Потпредсједник Уједињене Српске Наталија Тривић истакла је да ова партија "носи једну нову енергију, нове људе, те да има лидере који носе конкретност за друштво".

Генерални секретар Уједињене Српске Невен Станић рекао је да је ова партија до сада формирала 30 општинских/градских одбора, од којих је 26 успјело да региструје своје учешће на изборе.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Добој Слободан Нинковић истакао је да вечерашња трибина представља и почетак активности ове партије у Добоју.

Трибина, којој су присуствовали и локални представници партија, одржана је у добојском Центру за културу и образовање. 0 КОМЕНТАРА

 1. Kaže ova Trivićka da ova partija nosi jednu novu energiju,nove ljude,te da ima lidere koji nose konkretnost za društvo.Zaboravila je samo napomenuti da im je lider do sada promijenio partija više nego što ima prsta na obe ruke,da je dobio poslanički mandat na jednoj politici a sada gusla drugu priču itd.Da redovno glasa i podržava ove na vlasti.A narodu od njihove vladavine „dobro da bolje ne može biti“.

 2. Некако бих о чојству, о искрености… па бих се усудио упитати др Стевандића, као упућеног појединца и (надасве) моралну вертикалу: Зашто невин земо (кум) у затвору лежи?; Кад је вријеме да величамо ратне профитере (ако није управо сада)?; Кад да слушамо Галијашевиће (Ориће), ако не данас?; Кад ћемо прогласити побједу лажи над истином (ако не већ данас)?; Сувара(?), има ли већег јунака (ако, да простите, изузмемо највећег)…?

  Ето докторе, једноставна и сугестивна питања, као на РТРС.

  А Радишић? Кумови? Пљачка? Милијарда, хеј, 1000000000 КМ у здравству?! Ма, ситница.

  И да, живо ме интересује, кога оперише овакав, кукаван, појединац (лично бих радије под нож ЧОВЈЕКУ из „турског“ свијета који је на мене пуцао него „нашем“ лажову и преваранту).

 3. Ovog Stevandica ne poznajem licno, ali mu se po izgledu vidi da je neljudska gnjida. Ljiga. Na izborima cemo vidjeti koliko takvih ima u narodu. Mozda ce ga izvaditi ona Trivicka. Ima kurvanjsku facu. Ranije Srbi nisu voljeli izdajnike, sad cemo vidjeti.

 4. Be big da po ko zna koji put citiram izjave ovog polit. kameleona. – kao. i rodjo mu. iz. Drvara, nego da izrazim nadu da ce on i njegova instant partija nestati poslije izbora sa politicke scene…

 5. Пошто је Додик процијенио да ће пут октобарских избора бити трновит, натрпао је пун гепек резервних точкова.

 6. Od decembra 1941. i komunističkog prevrata u Drvaru, ubistva Ilije Desnice i ostalih vođa ustanka, 75 godina se iz tog kraja vrši negativna selekcija. Stevandic von Sokolsky je ekstremni primjer te negativne selekcije, smrad smradova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *